• Chelsea's Didier Drogba (R) shouts at referee Tom Henning Ovrebo after their Champions League second leg semi-final soccer match at Stamford Bridge in London May 6, 2009. The game ended 1-1, Barcelona won on the away goal rule. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN SPORT SOCCER)

    FOTO: EDDIE KEOGH

Drogba: - Unnskyld

Kampinfo

Laster...

Ydmyk Didier Drogba er skuffet over egen oppførsel.

Les også: Smuglet ut bakveien | Øvrebø får munnkurv | - Drogba angrep Øvrebø | - En fordømt skam | Bildeserie: Øvrebø i fokus

- Jeg kan også akseptere at det språket jeg brukte ikke setter et godt eksempel for de som ser på hjemme, særlig barn. Jeg beklager at jeg i kampens hete slapp ut min frustrasjon og skuffelse på den måten, og for det ber jeg om unnskyldning, sier Didier Drogba i en pressemelding på klubbens hjemmeside publisert torsdag kveld.

Les også:

Chelsea-stjernen var trolig den av spillerne som gikk lengst i kritikken av Tom-Henning Øvrebø etter fotballdramaet på Stamford Bridge onsdag.Web-TV:

Høydepunkter: Lyn-RBK | Start - LSK | Glimt - Stabæk | Molde - VIF | Godset - AaFK | Sandefjord - Viking | FFK - TILEtter at den norske kamplederen hadde blåst av semifinaleoppgjøret mellom Chelsea og Barcelona, kokte det over for flere av de blåkledde.

- En fordømt skam, ropte en tydelig frustert Didier Drogba inn i TV-kameraene etter å ha fotfulgt Øvrebø over hele Stamford Bridge.

Øvrebø hadde latt være å blåse på flere suspekte straffesituasjoner, men frustrasjonen og aggresjonen Chelsea-spillerne viste mens TV-kameraene fremdeles overførte var tydelig.Les også: Smuglet ut bakveien | Øvrebø får munnkurv | - Drogba angrep Øvrebø | - En fordømt skam | Bildeserie: Øvrebø i fokus- Jeg ble veldig frustrert av det som skjedde i løpet av kampen, men etter å ha sett bildene på TV, så aksepterer jeg at jeg overreagerte, unnskylder Drogba.

Chelsea kunngjør følgende torsdag kveld:

- Chelsea setter pris på Didiers uttalelse i dag, som ble gjort på en ærlig måte etter at han hadde reflektert over oppførselen sin. Vi er fullstendig oppmerksomme på det ansvaret som ligger både på klubben og spillerne til å sette et godt eksempel som forbilder.

- Selv om det er klart at noen av hendelsene i natt var beklagelige, så skjedde de bare på grunn av følelsene og frustrasjonen som oppsto som følge av skuffelse etter et kontroversielt tap i en så viktig kamp.

Vi snakket med UEFA umiddelbart etter kampen, og vi avventer deres kommentarer etter at de har gjennomgått dommerrapporten fra kampen.

Didier Drogba kan vente seg heftig straff fra UEFA, skal man tro den britiske tabloidavisen The Sun.

(Artikkelen fortsetter)

Didier Drogba fulgte etter Tom Henning Øvrebø over hele Stamford Bridge.

Bør straffes

Lederen i spillerforeningen i England, Gordon Taylor, mener at Chelsea-spissen burde bli straffet for sin verbale utskjelling av Øvrebø etter gårsdagens kamp.

- Det er ikke akseptabelt. UEFA må straffe ham, sier Taylor til BBC .

Taylor legger til at han vet hvordan Drogba har det, i og med at han selv har en profesjonell karriere bak seg. Han mener også at banemannskapet på Stamford Bridge burde ha tatt mer kontroll over situasjonen.

- Man så med en gang at det kom til å bli problemer etter kampen, og banemannskapet og sikkerhetsfolkene burde ha passer på at ingen kom for nære dommeren, sier Taylor.

Lederen i spillerforeningen mener også at alle de kontroversielle avgjørelsene til Øvrebø understreker nødvendigheten av å bruke videodømming i fotballkamper.

- Presset på dommerne er altfor stort. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan bruke teknologi for å forsikre seg om at avgjørelser som blir tatt er riktige. Det blir brukt i andre idretter med hell, forklarer han.Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...