• MOLDE 20081026:Fredrikstads Andreas Tegstrøm (t.h.) jubler etter lagkamerat Ardian Gashi etter 1-2 scoringen under eliteseriekampen mellom Molde og Fredrikstad på Aker Stadion i Molde søndag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

    FOTO: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Var Stabæk-aktuell

Kampinfo

Laster...

Men FFK ville ikke slippe Andreas Tegström allikevel.

- Hva vil du jeg skal si? Det stemmer at de ønsket meg, og da er det jo litt merkelig at jeg ikke fikk gå, sier en frustrert Andreas Tegström til Fredriksstad Blad.

Han har stort sett slitt benken siden han kom fra Sandefjord i fjor, og i vinter har han sett etter ny klubb. Både Start og Strømsgodset har vært på banen, og FFK godtok et klubbskifte bare en ny klubb ville overta lønnen til svensken.

- Tross alt fikk jeg beskjed om at jeg ikke var en del av FFKs fremtidsplaner. Det må trolig ha vært snakk om penger, tror Tegström.

12 Bosman-spillere

FB hevder å vite at FFK krevde en kompensasjon for å slippe Tegström til Telenor Arena, og at overgangen dermed strandet.

Tegström er en av få FFK-spillere som har en kontrakt som går lenger enn ut sesongen. Både Erik Bråthen, Pål André Czwartek, Agim Shabani, Vidar Martinsen, Patrik Gerrbrand, Agbar Barsom, Martin Elvestad, Kasey Wehrman, Raymond Kvisvik, Gardar Johannsson og Hans Erik Ramberg er Bosman-spillere snart.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...