• KRISTIANSAND 20081005:Erik Mykland og Start mottar jubel fra tribunen etter seieren i førstedivisjonskampen i fotball mellom Start og Sandnes Ulf på Start stadion i Kristiansand søndag. kampen endte 5-1 til Start. Jubler med armene i været.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .

    FOTO: Schrøder, Tor Erik

Nytt Myggen-comeback

Kampinfo

Laster...

Erik Mykland skal spille 2.-divisjonsfotball for Drammen Fotballklubb ut sesongen.

I DFK håper man den tidligere landslagsspilleren skal hjelpe laget til å berge plassen i 2. divisjon, melder Drammens Tidende.

- Erik elsker fotball, og klarer ikke å la være. Som han sier selv, sporten har en spesiell tiltrekning på ham. Når han er kommet i så god form, og tilbake på det nivået han er på etter så mange år, ville det være for dumt å gi seg helt.

En av grunnen til valget av Drammen er at han er god kamerat med assistenttrener Jarle Finnestrand.

Totalt hentet klubben fire nye spillere før overgangsvinduet stengte ved midnatt. Foruten Myggen har drammenslaget sikret seg Bernt Birkeland, Azad Moradi og Niklas Wilkinson.

Les også:

- En stor lederskikkelse

Finnestrand mener spesielt Myggen vil tilføre laget mye.

- Ingen vil vel slå en dårlig pasning til Erik, eller la være å gå på det ene løpet. Han kan tilføre masse rutine, erfaring og kreativitet. Han er også en stor lederskikkelse med en aura rundt seg som er helt enorm, sier Finnestrand.

Birkeland har ikke spilt aktivt på flere sesonger, men spilte tidligere sammen med Myggen i Start

Myggen gjør comeback to måneder etter at han ga seg i Start. Det er ikke klart når han skal debutere i den blå drammenstrøyen.

Lavere nivå

38-åringen uttalte at et comeback for et lag i de lavere divisjonene var aktuelt i et intervju med Agderposten 11. august.

- Nå har jeg hatt sommerferie, men det er godt mulig jeg begynner å trene med et lag i Oslo fra høsten. Det vil imidlertid bare være snakk om spill på lavere nivå, sa Myggen da.

Midtbanespilleren jobber også som fotballekspert for TV2.

(Se Myggens siste spark på ballen for Start i videoen under)

Se Myggens siste spark på ballen

(©NTB)

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...