• FotballLa Manga - Spania22.02.2008Lillestrøm v AalborgFoto: Morten Olsen, DigitalsportTore Andeas Gundersen

    FOTO: Digitalsport

Gundersen til Dresden

Kampinfo

Laster...

Tore Andreas Gundersen er løst fra kontrakten med Lillestrøm og har signert for tyske Dynamo Dresden i 3. Bundesliga.

Det har lenge vært klart at Tore Andreas Gundersen ikke har vært med i Lillestrøms fremtidsplaner. Nå har Flisa-gutten underskrevet en kontrakt som binder ham til det tyske 3. Bundesliga-laget Dynamo Dresden de to neste årene.

- Jeg har hatt tilbud fra klubber i både Tippeligaen og Adeccoligaen, men jeg gleder meg nå over å reise utenlands. Dette blir både utviklende for meg som fotballspiller og som person, sier Tore Andreas Gundersen i en pressemelding.

Les også:

Angrepstalent

Den 23 år gamle spissen var regnet som et av landets største angrepstalenter da han kom til Lillestrøm fra Kongsvinger i 2007. Men da tilliten fra trener Tom Nordlie, og senere Henning Berg, uteble måtte han reise til danske Lyngby og Adecco-laget Nybergsund for å få spilletid.

- Vi ønsket å finne en løsning slik at Tore Andreas kan forsette på et nivå hvor han vil få sportslig utvikling som han ikke ville fått i LSK. Vi er glad vi fant en løsning og ønsker han derfor lykke til i Dynamo Dresden, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann etter at overgangen er i boks.

Trivdes på Åråsen

Gundersen er glad han valgte overgangen fra Kongsvinger til Åråsen for tre år siden, selv om oppholdet ikke har blitt helt som han ønsket.

- Man er selvsagt aldri fornøyd når man ikke lykkes i en klubb. Jeg har trivdes på Åråsen, men LSK har satset på Olivier Occean og Arild Sundgot framfor meg. Jeg har likevel lært mye. Både positivt og negativt. Årene jeg har vært på Åråsen har kanskje vært noe turbulente for klubben, sier spissen.

Han skal nå forsøke å overbevise den tidligere forsvarskjempen Matthias Maucksch om at han er god nok for en plass i Dynamo Dresdens angrepsrekke.

Tidligere Lillestrøm-spiller og manager Uwe Rösler spilte sammen med manager Maucksch i Dynamo Dresden fra 1991-94, og rådet Gundersen å ta overgangen til laget som for øvrig spiller i gult og svart.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...