• Bergen 20120722.Eliteserien fotball, Brann - Aalesund, Aalesunds keeper Sten Grytebust misser og 1-0 ved Branns Rodolph Austin i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Aalesund på Brann stadion søndag ettermiddag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

    FOTO: SCANPIX

Grytebust: - Ikke artig

Kampinfo

Laster...

Sto rakrygget i pressesonen etter kjempeblunderen.

BRANN - AALESUND 2-1:

Brann Stadion (bt.no): Han var en ettertraktet mann i pressesonen etter kampen, Sten Grytebust, men han var det av de gale grunnene. I første omgang sleivet han et utspill i beina til Rodolph Austin, og fomlet skuddet som kom fra mannen han serverte, over streken. Det kan ikke beskrives som noe annet enn en kjempetabbe av Aalesund-keeperen.

- Det var selvfølgelig ikke artig, sier han etter kampslutt.De 22 år gamle sisteskansen svarte tålmodig på de mange spørsmålene om tabben.- Jeg så ballen sent, og var i veldig dårlig balanse. Da måtte jeg bare tenke at det var lenge igjen av kampen, at vi kunne snu det, forklarte han.Få var nok mer lettet enn Grytebust da Lars Fuhre utliknet få minutter før slutt, men Branns Bentley gjorde dagen mørk igjen med sin stupheadingscoring i det 88. minutt.- Det var utrolig skuffende at vi ikke fikk med oss poeng herfra, sier Grytebust.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...