• FOTO: André Pedersen

Lover flere vakre scoringer

Kampinfo

Laster...

Tramaine Stewart scoret sitt tredje mål på ti dager i søndagens 3-1-seier mot Stabæk, men det er tilfeldigheter som gjør at han spiller for AaFK.Jamaicaneren ble byttet inn et kvarter ut i 2. omgang på stillingen 1-1, men brukte kun seks minutter på å sende AaFK i ledelsen. Også dette målet var av den vakre sorten, slik målet mot Tirana i europaligakvalifiseringen var i forrige uke. Han driblet bort flere Stabæk-forsvarere og banket ballen utakbart til venstre for keeper Jan Kjell Larsen.

– Han scorer et fantastisk som bidrar til at vi snur kampen. Med Tramaine på laget fikk vi flere innlegg, det skjedde noe foran Stabæks mål. Han har tatt til seg læring, er bedre trent og har hevet seg til et nytt nivå, skryter AaFK-trener Kjetil Rekdal.Tre på ti dager

Søndagens scoring var den tredje for jamaicaneren på ti dager. Han scoret i både hjemme – og bortekampen mot Tirana i europaligakvalifiseringen også.

– Det er utrolig stort for meg at jeg har tre mål på de siste kampene. Selvtilliten min steg veldig etter den første scoringen mot Tirana, og den har bare økt og økt i det siste, gliser kantspilleren.

– Hva tenkte du da du fikk ballen?

– Jeg tenkte: Tramaine, nå må du bare kjøre på og gjøre noe spesielt. Klubben og supporterne trenger et mål. Det var utrolig gøy å se at den gikk inn, men det viktigste var at vi vant kampen, sier han.

– Kommer det flere slike mål?

– Ja, jeg håper jo det, sier han med et glimt i øyet.

Overgangen fra norske til jamaicansk fotball har ikke bare vært lett for 24-åringen.

– Jeg er ikke vant til å bo så langt unna familien min, men heldigvis har jeg to gode venner i Jason (Morrison) og Demar (Phillips) her. Jeg føler jeg har klart å tilpasse meg norsk fotball bedre, men jeg har fortsatt et stykke å gå før jeg er fornøyd, sier han.

Rekdal gledet seg stort over at både Stewart og Lars Fuhre hadde gode innhopp.

– Skal AaFK bli et topplag som skal kjempe om medaljer, er vi helt avhengig av å ha variasjonsmuligheter. Det betyr at vi må ha spillere som kommer inn, bidrar og viser at de vil på laget, sier han.

– Slet med skader

Etter det Sunnmørsposten forstår hadde ikke Stewart blitt hentet til klubben i mars om det ikke hadde vært for at Kjell Rune Sellins skade ble langvarig.

– Det er et spørsmål det er vanskelig å svare på. Konsekvensen av at vi hentet han var at vi hadde trøbbel med skader, men han imponerte på trening og hadde internasjonal erfaring, sier AaFK-treneren om den saken.

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...