• Manchester City's Sergio 'Kun' Aguero, from Argentina, reacts during their Europa League round of 16, first leg, soccer match with Sporting Thursday, March 8, 2012, at Sporting's Alvalade stadium. Sporting defeated Manchester City 1-0. (AP Photo/Armando Franca)

    FOTO: Scanpix

Agüero ute med «idiotisk» skade

Kampinfo

Laster...

Sergio Agüero blir ikke spilleklar til lørdagens kamp mot Sunderland.

Manchester City-spissen må se helgens Premier League-runde fra sidelinjen etter det trener Roberto Mancini karakteriserer som en «idiotisk» skade.Det skal være snakk om en fotskade, og den samme skaden holdt ham borte også fra sist helgs 1-1-kamp mot Stoke City.- Det er en idiotisk skade. Det var ikke hans feil, men han kan ikke spille. Vi håper han er tilbake til neste kamp mot Arsenal, sa Mancini ifølge The Guardian.Mancini vil likevel ikke gå inn på hvordan den argentinske spissen pådro seg skaden.- Jeg foretrekker ikke å snakke om det, insisterte han etter gjentatte spørsmål fra det fremmøtte pressekorpset.Spekulasjonene vil nok gå på hva som ligger bak den mystiske skaden, men i mellomtiden kan vi presentere fem eksempler på noen andre skader Mancini sikkert ville ha kalt både «idiotiske» og det som verre er.Ever Banega:

Argentineren er høyt ansett i fotball-Europa, men etter karrièren vil han nok ikke bli husket kun for sine prestasjoner på banen. Tidligere i år greide han nemlig å pådra seg et brudd i beinet da han skulle fylle på bensin: han hadde glemt å sette på håndbrekket, og den rullende bilen traff beinet hans.Rio Ferdinand:

Manchester United-spilleren sliter stadig med ryggskader for tiden, men han var heller ikke helt fri for skader i sine unge dager. Som Leeds-spiller klarte han nemlig å skade kneet – av å se for lenge på TV! Midtstopperen hadde hatt beinet hvilt på bordet for lenge.Kevin-Prince Boateng:

AC Milan-spilleren slet med skade på starten av året, og modellkjæresten Melissa Satta hevdet å vite hvorfor. – Grunnen til at han er så mye skadet er at vi har sex syv til 10 ganger per uke, sa hun. Denne lar seg ikke bekrefte, men vi får vel ta henne på ordet.David James:

Ferdinand må dele førsteplassen på listen over TV-relaterte fotballskader med David James. Den tidligere engelske landslagskeeperen skadet en muskel da han skulle strekke seg etter TV-kontrollen!Eren Derdiyok:

Bayer Leverkusen-spissen skadet seg da han skulle pusse tennene! Han mistet glasset med tannbørsten i gulvet slik at det knuste, før han klarte å tråkke på et av glasskårene.Dette er bare et knippe av en lang rekke med merkverdige fotballskader.Har du noen gode skadehistorier fra fotballverden? Legg igjen en kommentar!

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...