• FOTO: Torstein ÿen

Her fjernes Norges fineste gressmatte

Kampinfo

Laster...

- Jeg gjør dette med tungt hjerte.

Kai Eriksen og Petter Tønnessen har begynt å skjære og frese opp gressmatten på Sør Arena. Siste spark på naturgress på Sør Arena er tatt.

- Det er vemodig å ta gresset. Så god fotball som det ble spilt her i dag, og så skal vi fjerne det. Men det er en del av jobben min, så jeg kunne ikke nekte, sier driftskoordinator på Sør Arena, Kai Eriksen til Fædrelandsvennen.Og legger til:

- Jeg sa til klubben i går at jeg var tatt ut i streik, men de gikk ikke på den. Men det er med tungt hjerte jeg gjør jobben.Han har fått med seg Petter Tønnessen fra idrettsetaten i Kristiansand kommune på fjerningen av gresset.- Jeg er egentlig i streik, så jeg gjør dette på kveldstid på dugnad. Så det er ubetalt arbeid. Det er kjedelig at gresset skal forsvinne, sier Tønnessen. Han var banemester for Start da laget spilte på Kristiansand Stadion.Start-spillerne kom spaserende ut på matta like etter at arbeidt var påbegynt. Og kroppsspråket fra spillerne var entydig, de ville ha stanset arbeidet.Men prosessen fortsetter flere timer utover kvelden, før de gyver løs grytidlig i morgen.Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...