• FotballTreningskampToppserien kvinnerLa Manga30.03.07Røa - Asker 3-0Siri Nordby og Marie Knutsen jubler etter Nordbys målFoto - Kasper Wikestad

    FOTO: Kasper Wikestad / Digitalsport

  • Fotball , 2006 , Toppserien kvinner Eliteserien , Cupfinale Røa - Asker , Søstrene Marie og Guro Knutsen - Røa Foto: Kasper Wikestad

    FOTO: Kasper Wikestad, Digitalsport

Nå sier jentene ja igjen

Kampinfo

Laster...

Landslagssjef Eli Landsem har fått klarsignal fra Røa-spillerne.

De fem Røa-spillerne som boikottet landslaget under Bjarne Berntsen vil tilbake. Med ny sjef er lysten tilbake for kvintetten.

- Nå har jeg snakket med alle sammen, og det ser ut som om vi kan velge blant alle sammen igjen, sier Eli Landsem til NRK.

Det var i fjor Marit Fiane Christensen, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Marie Knutsen og Guro Knutsen Mienna sendte ut en pressemelding i etterkant av OL.

Der ga de beskjed om at de ikke lenger var aktuelle for Norge, og viste til opplevelser med ledelsen.Ingen takhøyde«...Vi ønsker ledere som får ut det beste i hver enkelt av oss spillere, og naturlig nok da også det beste i laget. Dessverre sitter ikke vi igjen med den oppfatningen etter å ha vært en del av landslaget. Vi opplever at det er vanskelig å være seg selv på samling, og selv om det snakkes om takhøyde, oppleves den ikke som reell for oss», sto det i pressemeldingen

Les mer:

Med Berntsen ute og Landsem inne, har de fem endret kurs.

Større bredde for Norge

- Landslaget er i utgangpunktet spennende nok i seg selv. I tillegg er det en ny trener med nye egenskaper, og jeg tror det kan bli veldig spennende å se hvor hun har tenkt til å føre laget, sier Guro Knudsen Mienna til NRK.

Og den påtroppende landslagstreneren er positiv til å ha Røa-spillerne med videre.

- Det vil på sin side si at vi både får større bredde og konkurranse i troppen, sier hun i intervjuet signert NRKs Olav Traaen.- Ufortjent kritikkBjarne Berntsen ledet Norge til EM-bronse i Finland og avsluttet med semifinale-tapet for Tyskland mandag.

I etterkant gikk Ingvild Stensland i spissen ut og forsvarte den avtroppende sjefen.

- Bjarne har fått mye ufortjent kritikk, og han taklet det på en fin måte. Det er ikke mange som hadde klart å stå så rakrygget gjennom det. Han er en viktig årsak til at vi kunne framstå med så god lagmoral og vinne bronse i EM. Han har vært en bauta, sa landslagskapteinen til NTB.

Les mer:

Allerede i høst starter kvalifiseringen til VM i Tyskland 2011, og Norges første kamp spilles mot Nederland på Nadderud 24. oktober.

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...