• FotballAllsvenskan Sverige04.07.2011Djurgården v HelsingborgFoto: Bildbyrån/DigitalsportNORWAY ONLYArdian Gashi, Helsingborg

    FOTO: Digitalsport

Ardian Gashi kalt inn i landslagstroppen

Kampinfo

Laster...

- En av våre beste spillere, sier Gashis trener Åge Hareide.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

Ardian Gashi har blitt en populær mann i Helsingborg siden ankomsten i 2010. 31-åringen spilte sin hittil siste kamp på norsk jord da Fredrikstad rykket ned til førstedivisjon etter tap for erkerival Sarpsborg i 2009.

Håvard Nordtveits to gule kort gjør ham utilgjengelig for landslagets neste VM-kvlalifiseringskamp mot Kypros tirsdag. Derfor har landslagssjef Egil Drillo Olsen kalt inn Ardian Gashi, melder Norges Fotballforbund på sine hjemmesider.

- Gashi har vært en av våre beste spillere over lengre tid, og var en bærebjelke i laget som tok seriegull i fjor. Det er en fortjent sjanse han har fått nå, sier Hareide til aftenposten.no. Hareide er Gashis sjef i den svenske klubbem.

Gashi har ikke scoret siden august i fjor, men Helsingborg-treneren mener midtbanespilleren har mye annet å bidra med.

- Han er en utrolig god ballvinner, som passer fint inn i både en firer og femmer på midtbanen. I tillegg har han internasjonal rutine, som kan bli viktig også på landslaget, sier 58-åringen.

Hareide var også landslagstreneren som ga 31-åringen syv kamper i 2004 og 2005. Han har ikke vært på landslaget siden.

- Jeg legger meg ikke opp i Drillo og By Rises disponeringer, men Gashi har i alle fall vokst mye på syv år. Forhåpentligvis kan det bli flere landskamper på Ardian fremover.Drillo sa like før avgang til Larnaka at det ikke var aktuelt å hente inn noen nye, for de ville ikke få spilletid uansett.

Ardian Gashi har syv landskamper fra før, den siste i VM-kvalifiseringen mot Hviterussland i 2005.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

Les også:

Siste sportsnyheter

se mer

Tabell

Laster...

Lag

Laster...

Siste resultater

Laster...

Kommende kamper

Laster...

Fotballstatistikk

Laster...

Plassering

Laster...