A-magasinet

Lut lei teknologi-svada

Karl-Fredrik Tangen har ingenting imot nye løsninger. Men denne uken har han hisset seg opp over teknologisvada servert som frelse.
A-magasinet

Danmark har Nordens strengeste innvandringspolitikk: – Innvandrere blir behandlet verre og verre, sier kritikere. – Hvis du vil være dansk, må du ta til deg våre verdier, svarer ministeren.

KØBENHAVN (Aftenposten): Damark har i flere år hatt Nordens strengeste innvandringspolitikk. Det er ikke bare populært. Nå har 150.000 dansker engasjert seg i folkeaksjonen «Venligboerne»
A-magasinet

Prøv en perfekt sandwich til middag

Sandwichene får instagramkontoene til foodies rundt om i verden til å gå varme. Det er det en grunn til.
A-magasinet

På fornavn med Frankrike

Hun vokste opp i et høyreekstremt parti. Nå håper Marine Le Pen at det folkelige opprøret mot eliten skal løfte henne inn i Elyséepalasset.
A-magasinet

Livet etter Operaen: Her er kostymenes nye scener

Etter siste forestilling pakkes de vekk. I årevis har mordere, ­hertuger, dronninger og dyr ligget i dvale på ­Operaens kostymelager og ventet på nytt liv.
A-magasinet

– Mange er blitt skuffet over meg

Eskil Skjeldal var presten som forsvarte Gud mot hissige ateister. Men da han havnet i livskrise og ba til Gud, fant han lite støtte.
A-magasinet

Det er kaldt. Det er mørkt. Og det er veldig langt unna påskefjellet.

På 90-tallet var drap og kirkebranner med på å ødelegge ryktet til norsk metal. Dagens metalentusiaster er streite familiefolk som velger rå musikk fremfor appelsin og klister, ifølge Runar Pettersen (39), pressesjef i Inferno-festivalen.
A-magasinet

I fremtiden kan du måtte legge skituren hit

Hva skjer med et folk som er født med ski på beina når det slutter å snø? Barnehager, skiforeninger og alpinanlegg bruker millioner av kroner på å lage vinter.
A-magasinet

Når kjærligheten banker på døren igjen

Gerda Almestad hadde innstilt seg på at hun aldri ville bli forelsket igjen. Så ringte telefonen. I andre enden lød en stemme hun ikke hadde hørt på 67 år.
Til toppen