A-magasinet

Skifter mobil og PC kontinuerlig

Tidenes verste globale datavirusangrep er over. Datasikkerhetsekspert Sofie Nystrøm mener det kunne gått mye verre. Selv bytter hun mobil og PC kontinuerlig for å unngå hackerne.
A-magasinet

Hvor utdatert kan du bli på 40 år?

Tre trekk ved arbeidslivet som åpenbart blir helt annerledes når dagens 20-åringene blir pensjonister.
A-magasinet

Hva er disse hersens DAB-greiene?

Det krever sosiale antenner og en kjempediger campingvogn å ta FM-båndet fra folk.
A-magasinet

Kjære mamma! Hilsen Hjalmar Johansen

I juli 1896 sendte en polfarer brev til sin mor. Et første livstegn etter at han i nesten halvannet år hadde vært forsvunnet i isødet sammen med Fridtjof Nansen.
A-magasinet

– Jeg har jo ikke lyst til å bli redd.

De har kritisert henne for å være lesbisk, muslim, lesbisk muslim, for det hun sier, og for det hun har på seg. Nora Mehsen gir seg ikke.
A-magasinet

Terapi til folket

Han har fortid som pornoforfatter og bruker Bruce Springsteen som avledningsmanøver når han ikke orker å høre på folks problemer. Nå er psykolog Peder Kjøs klar for en ny sesong som TV-terapeut.
A-magasinet

– Egentlig hadde jeg skrevet en refse-tale.

Kadra Yusuf hadde en plan om å refse LO da hun denne uken gikk på talerstolen for å motta organisasjonens likestillingspris.
A-magasinet

Bloggeren som ble gründerstjerne

Bloggen heter ikke Blondinbella lenger. Nå er hun bare Isabella Löwengrip (26), som gründer millionbedrifter og jakter verdensherredømme.
A-magasinet

Spiser bare norsk mat – med ett unntak

Bjørn Egil Flø vokste opp med så bondske matvaner at han trodde alt kjøtt var grått. Nå kjemper han for den norske maten, men én importert matvare må han ha.
A-magasinet

Før man dør

Hvordan hadde du reagert om du hadde fått vite at du bare har noen år igjen å leve? Cathrine Nordstrand (47) bestemte seg for å gjøre én ting.
A-magasinet

Ikke kast rekeskallet – bruk det i fiskesuppen

Halvor Lea lager en uslåelig rekeskall-suppe. Men det er morens løksuppe som hjelper Ole Einar Bjørndalen med å holde seg frisk.
A-magasinet

– Straks vi sees, så er vi fullkomment på bølgelengde

I en laftet hyttestue, i Gausdal, fastslår monarken på Europas eldste trone: Kongehusene er kommet mye nærmere hverandre – på grunn av cruisearrangørene Harald og Sonja.
A-magasinet

Tanken som gir nordmenn søvnløse netter

Tanken om at det er farlig ikke å få sove, gir nordmenn mange søvnløse netter. Heldigvis er det gode råd å få.
Til toppen