• ELVERUM 20120103. Svenn-Erik Medhus under landskampen i håndball mellom Norge og Egypt i Terningen Arena på Elverum tirsdag kveld. Egypt Slo Norge 20-23.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

    FOTO: Poppe, Cornelius

Medhus mister superviktig kamp

- Dette sjokkerer meg, sier landslagskeeperen.

Agderpostens papirutgave meldte mandag at det røde kortet trolig ikke får konsekvenser for Svenn-Erik Medhus, men ifølge håndballforbundet må ØIF Arendals landslagsspiller stå over sluttspillkampen mot Fyllingen Bergen onsdag.

- Dette var hans andre røde kort for sesongen. Det betyr at han må stå over uansett. Han rammes av suspensjon i onsdagens kamp. Det har vi også gitt klubben beskjed om i dag, opplyser Bjørn Tore Lie i Norges Håndballforbund.

Utrolig irriterende

Dermed er det Adin Sehovic og unge Aasmund Strat som trolig danner ØIFs målvaktsduo i kampen mot Fyllingen. Oppgjøret blir trolig direkte avgjørende for hvilken av de to klubbene som blir med Haslum til semifinale.

- Dette her visste jeg ikke om. Utrolig irriterende og kjedelig dersom det stemmer, sier Svenn-Erik Medhus til Fædrelandsvennen.

Han mener han har sonet karantene for sitt første røde kort, og dermed slipper unna karantene denne gangen. Men i og med at hans første røde kort kom i siste spilleminutt, gjelder egne regler.

-Hadde jeg visst det på forhånd ville jeg ikke gjort det jeg gjorde. Jeg gjorde alt jeg kunne for å unngå å treffe ham. Det var ikke stygt i det hele tatt, sier kristiansanderen.

Adin i form

Dermed må arendalittene trolig stole på målvaktsduoen Adin Sehovic og Aasmund Strat i den avgjørende kampen.

- Adin er i form. Han er en god målvakt, så det trenger ikke bety så mye at jeg er ute, men jeg synes dette her er veldig merkelig, sier Medhus.

Det har ikke lyktes Fædrelandsvennen å komme i kontakt med ØIF-trener Leif Gautestad.

Les også

Siste fra Forsiden

Siste nytt