Annonse
brandStudio

Viser vei for den norske turistforening

Lakkenstova ligger to timers gange fra Ljosland skisenter. Disse studentene har laget et aktivitetshefte og et kart i løpet praksisperioden for å øke bruken av hytta.
brandStudio

Dro til bangkok for å undervise barn i slummen

– Dette er de fattigste av de fattige – de som er aller nederst på den sosiale rangstigen. Det var ganske voldsomt å oppleve, forteller fiolinist Lars Lunde.
brandStudio

Den trendy bilen som elsker å filme

Splitter nye Citroën C3 byr på et friskt design og et HD-kamera du kommer til å bli forelsket i. For ikke å glemme prisen som starter på 169.900,-.
brandStudio

Vet du hvor råvarene dine kommer fra?

De siste årene har norske dagligvarekjeder gjentatte ganger drevet priskrig på utvalgte varer. Vi har de siste årene sett en vekst i salget av produkter sertifisert for bærekraft og økt fokus på lokalprodusert mat av høy kvalitet.
brandStudio

Dilla på orange

Det hender livet endrer kurs, og man må starte litt på nytt igjen. Med plutselige blanke ark er det godt å ha en sterk ledetråd i sin nye boligplanlegging – i dette tilfellet var det dilla på orange.
brandStudio

Gallerist Bernt Bisseth flytter

Vi falt for at alt var så gjennomført. At bygget er tegnet av dyktige arkitekter merkes helt ned til designdetaljene i inngangspartiet.
brandStudio

Her er tipsene for årets sommerferie

Januar er høysesong for feriebestilling, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. I sommer er den greske fastlandsfavoritten Parga og Kroatia nyheter fra Bergen, og vil du sikre deg drømmeferien må du ikke sitte for lenge på gjerdet. Her er rådene som hjelper deg på vei.
brandStudio

Her er tipsene for årets sommerferie

Januar er høysesong for feriebestilling, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. Mallorca er en av de mest populære reisemålene i sommer, og vil du sikre deg drømmeferien må du ikke sitte for lenge på gjerdet. Her er rådene som hjelper deg på vei.
brandStudio

Her er tipsene for årets sommerferie

Januar er høysesong for feriebestilling, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. I sommer er Mallorca og Kroatia storfavoritter, og den populære ferieøya Gran Canaria er en nyhet fra Stavanger. Vil du sikre deg drømmeferien må du ikke sitte for lenge på gjerdet. Her er rådene som hjelper deg på vei.
brandStudio

Her er tipsene for årets sommerferie

Januar er høysesong for feriebestilling, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. Den greske ferieøya Lesvos er endelig tilbake på programmet i sommer, og vil du sikre deg drømmeferien må du ikke sitte for lenge på gjerdet. Her er rådene som hjelper deg på vei.
brandStudio

- Se etter tidløse plagg under januarsalget

Det nye året er i full gang, og samtidig med nyttårsskiftet er de store vintersalgene i gang for fullt. Men, er salget bra? Hvorfor har vi salg? Og, hvordan finner vi de beste tipsene?
brandStudio

PrivatMegleren åpner kontor i Åsane

Når PrivatMegleren åpner dørene til det helt nye kontoret i Åsane, returnerer samtidig Eivind Markhus til sine barndomstrakter.
brandStudio

- For mye fokus på teknologi

– Det er for mye fokus på teknologi når folk snakker om innovasjon og entreprenørskap, sier Tor Haugnes, ansvarlig for entreprenørskapsstudiet på Handelshøyskolen BI
brandStudio

Jacob valgte en av verdens beste lederutdannelser på BI

Den prestisjetunge Executive MBA-utdannelsen ved Handelshøyskolen BI ga Jacob Ngai muligheten til å kombinere sine kreative, innovative og tekniske ferdigheter i sin jobb som produktsjef.
brandStudio

Derfor sluttet de med reisekortet

Vi har snakket med fire kollektivbrukere om hvordan de kjøper billett og hvorfor de sverger til Ruter-appen.
brandStudio

Slik får hele familien mest ut av Legoland-turen

Hvis du skal til Legoland finnes det et hav av andre aktiviteter i området vel verdt et besøk. En liten kjøretur unna Billund finnes hyggelige byer og et ekte kongelig slott.
brandStudio

Legoland har aldri vært større

I Legolands nyeste attraksjon, Ninjago World, kan store og små teste ninjaferdighetene sammen.
brandStudio

Historien om juletreet

Et grantre midt i stuen? I utgangspunktet var det symbolet på «det evige liv», nå er det forbundet med barnåler og ledninger.
brandStudio

Boligåret i Bergen 2017

– Det er ikke usannsynlig at boligprisen i Bergen stiger med ni til ti prosent i 2017, sier megler og partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen, Tom Jørgensen.
brandStudio

Julegaveshopping her? Ta direktefly fra Bergen

Med direktefly fra Bergen til Schiphol rekker du å besøke tre spennende storbyer i løpet av ett besøk. Opplev Nederland, hvor ingenting er langt borte.
brandStudio

Her kan du se de 12 siste fredsprisvinnerne

Nå kan du bli kjent med president Santos og de siste 11 fredsprisvinnerne gjennom utstillingen Peace At Work på Paleet.
brandStudio

Slik har "nye" Oslo Lufthavn blitt

Avinor Oslo lufthavn har blitt nesten dobbelt så stor. Det betyr at du som reisende må passe litt mer på enn før.
brandStudio

Bli en bedre lagspiller på jobben

Masterprogrammet «Samspill og ledelse» er utviklet av psykologer for å gjøre deg til en bedre leder. – Du blir flinkere til å dra frem ressursene i folk og flinkere til å se dem, sier førsteamanuensis Hallvard Føllesdal.
brandStudio

Rådet selger å pusse opp før salg. Slik gikk det

Megler Christer Vikebø mer enn antydet at den lille leiligheten hadde potensial. Men først måtte boligselger Terje Skaar gjøre en del nødvendige grep. Skaar rev like godt hele leiligheten.
brandStudio

Ikke varm opp leiligheten med dusjen

Du bruker kanskje panelovn, varmekabler, varmepumpe, peis eller fyringsovn for å varme opp leiligheten. Det finnes andre løsninger, men ikke alle er like gode.
brandStudio

Slik får du orden på hjemmet med dekorativt glass

– Det viktigste for oss er at vi fortsatt slipper inn lyset, sier Rune og Gretha Farstad fra Stavanger. De har nettopp montert en romdeler i den ene enden av stua. Den er tredelt og av glass dekorert med selvkomponert mønster. Når romdeleren trekkes ut, rammes lesekroken inn, adskilt fra resten av stua.
brandStudio

Dette må du gjøre hvis du skal selge bolig i 2017

Det er langt klokere å kontakte megler når de første tankene om boligbytte begynner å melde seg, enn å ta kontakt etter at du har kjøpt ny bolig. Det sier Stine Larsen Sandvik, eiendomsmegler og partner i PrivatMegleren.
brandStudio

Derfor gir en mastergrad nye jobbmuligheter

Kristine Moe Sirnes (49) har alltid hatt et sterkt ønske om å ta en mastergrad. Med videreutdanning fra BI ble hun tryggere i jobben, fikk nye oppgaver og et helt unikt nettverk.
brandStudio

- Vi bruker mormonar til å seie noko om religion generelt

Den beste musikalen i dette hundreåret, skreiv The New York Times etter at gutta bak South Park brakdebuterte med musikalen The Book of Mormon på Broadway i 2011. No landar suksessen i Oslo etter snart seks år med fulle hus i New York og London.
Til toppen