Digital

Ny teknologi skal lade telefonen din via radiobølger

Teknologimagasinet tar denne uken for seg trådløs lading, overgangen fra vei til luft og et nytt tv-program fra Apple, som prøver å få apper til å bli kult igjen.
Digital

Hundrevis av politikeres passord lekket

Passordene til flere hundre norske politikere og ambassadeansatte er lekket i forbindelse med hackerangrep mot sosiale medier og skytjenester.
Digital

Har Netflix funnet den ultimate fjernkontrollen?

Er du lei av å styre med fjernkontroll eller mobil når du ser Netflix på TV-en? Med Mindflix vil Netflix la deg zappe med hjernen.
Digital

Samsung bekrefter batteri og produksjon som årsak

Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen. Flere forbrukere har opplevd at telefonens batteri ble overopphetet og tok fyr.
Digital

Oppvaskmøte etter DAB-brudd

NRK, Norkring og P4 ble kalt inn på teppet av kulturministeren etter at deler av DAB-nettet brøt sammen onsdag kveld.
Digital

Fiberbrudd skapte DAB-problemer over hele landet

Fiberkabelbrudd førte til problemer med DAB-nettet i store deler av landet onsdag kveld. Norkring opplyser at feilen er rettet og at nettet er oppe igjen.
Digital

Get og Discovery enige om ny TV-avtale

Get og Discovery er blitt enige om en ny distribusjonsavtale som sikrer over 1 million mennesker tilgang til Discoverys kanaler de neste årene.
Digital

Dette er det verste med Apple Airpods

Teknologimagasinet har denne uken hatt langtest av Apple Airpods, sjekket ut matleveranser med drone og pekt ut vinneren av årets CES-messe. Vi har også et svært godt tips nå som FM-båndet fases ut.
Digital

Slik blir nye Nintendo Switch

Spillprodusenten Nintendo lanserte fredag sin nye konsoll, som de håper skal slå bedre an enn forgjengerne.
Digital

Slik slipper du å kjøpe DAB-radio - ja, du leste riktig

Er du blant dem som er opprørt av at du må hive FM-radioen? Du trenger ikke bruke tusener på DAB. Her er alternativene – som i mange tilfeller er billigere og har bedre dekning.
Digital

Ti teknonyheter som vil prege 2017

I 2017 blir hverdagen bare enda mer preget av teknologi. Her er noen av dingsene og trendene vi tror blir viktige i året som kommer.
Digital

Med disse klokkene kan foreldrene spore barna til enhver tid

Forhandlerne av GPS-klokker til barn varsler om svært gode salgstall. Men ekspertene er langt fra enige i at klokkene som både kan ringes til og spores, skal bli den nye mobilen.
Digital

To av tre er mot DAB-tvang

Til neste år skal rikskanalen på radio gradvis flyttes fra FM til DAB. Motstanden mot tvangsomleggingen er stor kort tid før FM-slukkingen starter. To av tre er imot slukkingen.
Til toppen