digital

Oppvaskmøte etter DAB-brudd

NRK, Norkring og P4 ble kalt inn på teppet av kulturministeren etter at deler av DAB-nettet brøt sammen onsdag kveld.
digital

Fiberbrudd skapte DAB-problemer over hele landet

Fiberkabelbrudd førte til problemer med DAB-nettet i store deler av landet onsdag kveld. Norkring opplyser at feilen er rettet og at nettet er oppe igjen.
digital

Get og Discovery enige om ny TV-avtale

Get og Discovery er blitt enige om en ny distribusjonsavtale som sikrer over 1 million mennesker tilgang til Discoverys kanaler de neste årene.
digital

Dette er det verste med Apple Airpods

Teknologimagasinet har denne uken hatt langtest av Apple Airpods, sjekket ut matleveranser med drone og pekt ut vinneren av årets CES-messe. Vi har også et svært godt tips nå som FM-båndet fases ut.
digital

Slik blir nye Nintendo Switch

Spillprodusenten Nintendo lanserte fredag sin nye konsoll, som de håper skal slå bedre an enn forgjengerne.
digital

Slik slipper du å kjøpe DAB-radio - ja, du leste riktig

Er du blant dem som er opprørt av at du må hive FM-radioen? Du trenger ikke bruke tusener på DAB. Her er alternativene – som i mange tilfeller er billigere og har bedre dekning.
digital

Ti teknonyheter som vil prege 2017

I 2017 blir hverdagen bare enda mer preget av teknologi. Her er noen av dingsene og trendene vi tror blir viktige i året som kommer.
digital

Med disse klokkene kan foreldrene spore barna til enhver tid

Forhandlerne av GPS-klokker til barn varsler om svært gode salgstall. Men ekspertene er langt fra enige i at klokkene som både kan ringes til og spores, skal bli den nye mobilen.
digital

To av tre er mot DAB-tvang

Til neste år skal rikskanalen på radio gradvis flyttes fra FM til DAB. Motstanden mot tvangsomleggingen er stor kort tid før FM-slukkingen starter. To av tre er imot slukkingen.
digital

Dette googlet vi mest i 2016

Freddy Kalas må nok ta på seg æren for at Googles mest søkte ord i Norge i år, er «jovial».
digital

Trodde du at Pokemon fikk unge til å bevege seg mer?

Mobilspillet Pokémon Go fikk ikke unge voksne til å røre seg mer, ifølge en ny studie. Etter økt aktivitet i starten, er aktivitetsnivået hos de fleste tilbake til det vanlige etter seks uker.
digital

Mobiloperatører nektes å ringe gamle kunder

Et nytt forbud gir telefonselskaper begrenset mulighet til å vinne tilbake kunder som har flyttet nummeret sitt til en konkurrerende tilbyder.
digital

Ber regjeringen lage egen DAB-app

Mange opplever fortsatt mangelfulle DAB-signaler. IKT-Norge mener dette kan løses ved at brukerne innrapporterer egne erfaringer.
digital

Er dette verdens beste telefon? Vi har testet.

Google er ute med sin første egenproduserte telefon. Hvor bra er den, og hva med Huaweis nye toppmodell? Vi har prøvd begge.
digital

DAB-debatten på Stortinget er utsatt.

DAB-debatten på Stortinget er utsatt. Tre Frp-statsråder må møte for å svare på konsekvensene ved slukking av FM-nettet.
digital

Hevder disse lekene bryter flere norske lover

Forbrukerrådet mener Cayla og i-Que bryter flere norske lover. – Barn må ikke brukes som testkaniner for dårlig og uferdig teknologi.
digital

Ap kan hindre tause FM-radioer

Arbeiderpartiet kan komme til å gå inn for forslaget fra Frp om å stoppe stengingen av FM-nettet. I så fall kan flertallet i Stortinget for DAB-overgangen ryke.
Til toppen