En leksjon i kjærlighet

Debutromanen Ikke bare appelsiner (1985) ble TV-serie og skaffet Jeanette Winterson et stort publikum. Hennes knallsterke selvbiografi er ute på norsk.

Søsken på bølgelengde

Willie Nelson inngikk ny platekontrakt for knappe to år siden. Resultatet er til nå fem nye plater. Denne nye serien er å regne som et aldri så lite høydepunkt.

Eventyrlig historie

Det er snart tusen år siden den første backpackeren dro til Asia for å utforske. Joachim Rønning og Espen Sandberg både snubler og imponerer med Netflix-serien Marco Polo. Karakter: 4.

En søsters og en fars stemme

To bøker, nesten parallelt utgitt i høst, handler om å være nær og ha ansvar for et menneske med Downs syndrom. Forfatterne tar et oppgjør med ideen om å kontrollere livets mangfold.

Gammel jul blir som ny

Tre vakre gavebøker om jul til den som ikke kan få nok av høytiden.

Rock'n roll så det holder

Forfatteren skriver så intenst og informert at åpningsakkorden på «A Hard Day's Night» herjer øregangene mine gjennom samtlige 400 sider.

Siste film

Siste musikk

Siste litteratur

Siste spill

  • Dataspill ble kult og trendy med Playstation

    Vi fikk hakeslepp, vi som trosset januar-kulda og tok oss inn i butikken Akers Mic i Oslo i 1995. I spillavdelingen oppe i andre etasje hadde de ansatte montert opp en TV og en Playstation-maskin importert fra Japan. På skjermen rullet bilspillet Ridge Racer.