Nervøse fotballboys

Gamsten var mer nervøs før boybanddebuten på Tusenfryd i går kveld enn han var foran 70 000 tilskuere på Old Trafford.

Det var Beatles-lignende tilstander da Raymond Kvisvik, Øyvind Svenning, Freddy dos Santos, Kristofer Hæstad og Morten Gamst Pedersen fremførte slageren "This is for real" for første gang i går kveld.- Det kiler mer i magen nå enn det gjorde før jeg spilte for et fullsatt Old Trafford, sa Gamsten før Norges nye boyband entret scenen på Tusenfryd. Til inntekt for prosjektet "Soccer against crime" har spillerne spilt inn singel og musikkvideo som boybandet "The Players".- Vi er egentlig enige om at vi liker ett eneste boyband. Og det er vårt eget, hevder dos Santos.

Damenes favoritt.

Spillerne insisterer på at de var skeptiske til å takke ja til ekstrajobben, men at de ønsket å bidra på en morsom måte. Freddy dos Santos forteller at han er blitt utledd på Vålerengas treninger de siste ukene.- Heldigvis vet ikke lagkameratene mine i England så mye om dette, ler Gamst'en.Dos Santos mener Start-spiller Hæstad er boybandets hjerteknuser, selv om det var Vålerenga-spilleren som ble kåret til landets mest sexy mann av damebladet Elle. - Jeg regner ikke med å bli tatt mindre seriøst som fotballspiller av å stille opp for en god sak, sier Doffen selv.Og både Gamsten og dos Santos har seriøse planer om at musikkarrieren skal bli langvarig. - Først skal vi sikre oss det japanske markedet, flirer VIF-allrounderen.

Les også

Siste fra Musikk

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Flere bilder

Kristofer Hæstad (t.v.), Raymond Kvisvik, Morten Gamst Pedersen, Freddy dos Santos og Øyvind Svenning inntok scenen på Tusenfryd. FOTO: CARL MARTIN NORDBY