Ypperlige melodier

BIGBANG

Frontside Rock'n'Roll

(WEA/Warner)

Yes, Greni - 42 minutter med engasjert rock som bæres frem av ypperlige melodier.

«Frontside Rock'n'Roll»
Rock skal og må engasjere for å lykkes. Deretter bør den også selvfølgelig underholde, og pirre nysgjerrigheten. For all rock som fungerer bærer i seg et nikk til historien likeså sikkert som en stor porsjon egenart. At den er jordnær skader heller ikke. Fra det øyeblikk Øystein Greni og hans BigBang dukket opp i folks bevissthet har de stilet mot noe stort.
Nå nærmer de faretruende oppfyllelsen av våre villeste forventninger. Glem et øyeblikk alle referansene til de mange ulike påvirkningskildene innen rockhistorien som ligger i musikken, og bare nyt et av landets fineste rockeband i full utfoldelse.
Hver enkelt melodi krever sin likeverdige plass og skaper en variasjon som vil garantere lang levetid. Det er så mange små detaljer som gleder og overrasker. Som det tematiske, Sølvguttenes sang, selve lydbildet og ikke minst energien. "Frontside Rock'n'Roll" viser et band som har gjennomgått en voldsom modningsprosess. Høydepunkter: "Frontside Rock'n'Roll", "Spiritual Heart Surgery" og "Liquid Gold".

Les også:

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Siste fra Musikk