• I Englekræsj reiser småenglene Fia og Frans ned til jorden for å finne igjen noen instrumenter. Dette er et norskprodusert spill som ungene kommer til å like.

Englebarn på eventyr

Dette er et sjarmerende og fargerikt spill for de aller minste.

To små engler lager kaos i himmelen når de roter bort instrumentene til englebandet og må ned til jorden for å finne dem igjen.Englekræsjer laget av det norske utviklingsstudioet Ravn Studio, som har 11 ansatte og holder til i Drammen. De har holdt på med spillet i rundt halvannet år, og nå er det klart til lansering.

Englebarn.

Du styrer de to englebarna (bokstavelig talt) Fia og Frans, som er på tur på jorden for å finne igjen musikk-
instrumentene til englebandet, som ved et uhell falt ned fra himmelen. På veien treffer de mange rare figurer som gir dem forskjellige oppdrag. Det er ikke alle som er like hyggelige, rundt omkring lurer det noen smådjevler også.Spillet er lagt opp som et plattformspill vinklet mot de minste. Dette betyr at utfordringsnivået er lagt ganske lavt, det er lett å skjønne hvor man skal gå, de fleste oppgavene er relativt enkle å løse, og skurkene sovner bare, de dør ikke. Du navigerer deg gjennom tre forskjellige
verdener, som alle har særpreg og en fargerik og sjarmerende grafikk. Du kan velge om du vil spille Fia eller Frans, som har hver sine fortrinn i ulike situasjoner.

Særpreg.

Musikken er laget av Aslak Hartberg (Klovner i Kamp/Yoga Fire). Den funker fint og tonesetter spillet på en artig måte med særpreg. Det er deilig å slippe den enerverende gnålemusikken som gjerne akkompagnerer spill for den yngre garde. Her har Ravn gjort et smart valg.Spillet selges sammen med en liten aktivitetsbok, der du får manualen til spillet, litt bakgrunnshistorie og noen oppgaver ungene kan pusle med.Englekræsjbærer litt preg av
å være laget av et bitte lite studio, det er ikke alt som sitter helt som det skal. Men dette blir fullstendig overskygget av spillets varme og sjarm. Det er helt tydelig at Englekræsjer laget av folk som har et ønske om å gi de små et skikkelig kult produkt. Og det har de på lang vei greid. Ungene kommer til å digge Englekræsj, dette kan alle foreldre trygt gi til englebarna sine.

Les også

Siste fra Spill

Flere bilder

Siste nytt