• - Vi er to stive trestokker med dårlige knær, sier Hans Petter Buraas om seg selv og idrettskollega Tore André Flo. Her sammen med sine dansepartnere Nadya Khamitskaya (t.v.) og Gyda Kathrine Bloch.

    FOTO: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Guri Solberg: - Flo den største overraskelsen

I dag ble årets «Skal vi danse»-deltagere presentert.

På grunn av voldsomme spekulasjoner i kjendispressen, så TV2 seg nødt til å fremskynde presentasjonen av årets dansere i suksessprogrammet «Skal vi danse». Programleder Guri Solberg har ikke fått vite alle navnene på alle deltagerne før den siste uken. Hun ble mest overrasket – og glad - over at den tidligere fotballproffen Tore André Flo (35) skal svinge seg på parketten.

Nysgjerrig

- Da jeg hørte at castingen skulle ned til London, ble jeg veldig nysgjerrig og tenkte at enten så er det Fredriksen-tvillingene eller Tore André Flo, sier Solberg som overfor Aftenposten innrømmer at hun både rødmet og ble litt nervøs da hun første gang hilste på mannen som senket Brasil i VM 1998. Tore André Flo takket ja til å bli med i programmet for to måneder siden og har siden ligget i hardtrening med kona. Flo sier til Aftenposten.no at det også har vært kona som har vært blant de mest positive til deltagelsen. Andre har vært mer negative. - Jeg har fått høre alt fra "Er du gal" til "Så spennende", men har valgt å høre mest på folk i den siste kategorien, sier Flo til Aftenposten.no.Han sier at moren ble litt nervøs da hun fikk høre at sønnen skulle være med, men at hun nå er veldig positiv. - Hun sa: Jeg trodde du skulle slappe av litt nå som du hadde lagt opp, ler Flo. Han kommer til å fortsette å bo i London under innspillingen. For å få trent skikkelig kommer partneren Nadya Khamitskaya (25) til å reise ned til London. Khamitskaya er svært fornøyd med å få Flo som dansepartner. - Det var det jeg ønsket meg; en fotballspiller, sier hun.

Lettere å få kjendiser

Pressekontakt i TV2, Unn Grethe Berge, innrømmer at det har blitt lettere å få A-kjendisene til å være med i programmet til denne fjerde sesongen sammenlignet med første sesong. - Folk vet hva de går til, hva det er og ser at det er en god PR-effekt, sier Berge til Aftenposten.no. Hun kan fortelle at det er kjendiser som selv ringer og spør om å få være med – uten at Berge kan si hvor hvem disse er. Berge kan likevel garantere at ingen av årets deltagere har mast seg med i programmet.

«Omdans»

Nytt av året er at er at ett av parene kommer til å ryke ut i det aller første programmet 12. september. Det blir også «omdans» mellom de to parene som fikk minst poeng i konkurransen i hvert program etter nyhetene.
Kjære leser, nyt aftenposten gratis i hele juli
Bli med nå

Les også:

Les også

Siste fra TV

Årets deltagere

Hans Petter Buraas (tidligere alpinist) og Gyda Bloch Thorsen Tor Endresen (artist) og Maria Sandvik Tore André Flo (tidligere fotballproff) og Nadya Khamitskaya Janne Formoe (skuespiller) og Jan Erik Hansen Mikkel Gaup (skuespiller) og Therese Cleve Siri Kalvig (meteorolog) og Lars Alexander Wiulsrud Hanne Krogh (artist) og Asmund Grinaker Gaute Ormåsen (artist) og Elena Bokoreva Wiulsrud Jenny Skavlan (skuespiller) og Egor Filipenko Sigurd Sollien (programleder) og Ingrid Beate Thompson Lene Alexandra Øien (artist) og Tom-Erik Nilsen

Flere bilder

Mandag møttes alle deltagerne for første gang. Tirsdag ble de presentert for pressen før turen gikk til fellesmiddag. <p/> FOTO: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Guri Solberg var mest overrasket over at Tore André Flo er blant årets deltagere.Hun skal også i år lede programmet sammen med Kristian Ødegård. FOTO: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Siste nytt