• - Driver Frp med skremselspropaganda? skriver Bano Rashid (17).

    FOTO: ILLUSTRASJONSSCANPIX

Diskriminering for folk flest

Vi påstår at vi ønsker en mer rettferdig verden, men meningsmålingene sier noe annet.

Ferske meningsmålinger kan fortelle at den norske befolkningen har stor tro på et parti som tillater seg å diskriminere folk flest. Dette til tross for at vi sier vi vil satse enda mer på klimaarbeid og ønsker at besteforeldrene våre skal ha det aller best i verden, uavhengig av størrelsen på lommebøkene våre.

Propaganda

Hvorfor stemmer ikke meningsmålingene med dette? Hvorfor stemmer folk flest heller for billigere sprit, større forskjeller mellom folk og at Norge skal delta i flere kriger? Meningsmålinger viser at folk flest vil stemme på en partileder som finner på begrep som «snikislamisering». Jeg vet godt at Siv Jensen fant på begrepet bare for å skremme og skape propaganda. Hun vet godt at folk har immigrert i flere tusen år, og at det har gått veldig bra.

Tilpasser oss

Det viser seg alltid at folk som flytter til et land tilpasser seg kulturen og landets levemåte. Det tar bare litt tid. Hvis Jensen virkelig er redd for muslimer, kan hun se på fødselsraten for muslimske kvinner i Norge. Den har sunket betydelig. Det er et eksempel på at mennesker som bor i Norge tilpasser seg Norge. Vi integrerer oss, uten at Jensen trenger å komme på flere diskriminerende begrep.

Ressurser

Det er ingen tvil om at Oslo hadde stoppet opp dersom noen hadde gått inn for en innvandringsfri dag. Er det ikke flere som ser på innvandrere som en enorm ressurs? La Norge få utnytte innvandrernes ressurser, gi oss tid til å integrere, helst uten ord som diskriminerer.

Landets nest største parti diskriminerer ikke bare meg. Fremskrittspartiet tillater seg også å diskriminere grupper som arbeidstagere, kvinner, sykmeldte og homofile. Folk flest, som de så fint sier selv, hører til i minst en av de ovennevnte gruppene. Tenker folk flest at om bare bensinprisene blir litt lavere, så er det ikke så farlig å bli litt diskriminert?

Bano Rashid (17), Nesodden AUF

Siste fra Meninger

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Mest lest meninger