Europa kan bli revet i stykker

Jeg har mange ganger påpekt at det finnes grenser for hvor stor kulturell, språklig, etnisk eller religiøs heterogenitet et samfunn kan tåle. Europa står i fare for å bli revet i stykker langs etnisk-religiøse skillelinjer om vi fortsetter som nå. Det vil nok koste mange tusen menneskeliv, kanskje millioner.Noen multikulturalister mener tilsynelatende det er en akseptabel pris å betale for å oppnå visse mål. Jeg er uenig. Jeg ønsker at Norge skal være et godt land å bo i både for innvandrere og nordmenn, derfor ønsker jeg at utviklingen skal komme under kontroll før det er for sent.Håvard Simensen har i Aftenposten 27. februar spritet opp dette til at jeg "gjentatte ganger (har) skrevet at ensartet etnisitet er et avgjørende vilkår for et harmonisk samfunn". Den påstanden kan han ikke dokumentere, men nekter likevel å trekke den tilbake. Reglene for ærlig debatt tilsier at han burde ha gjort en av delene.

Les også:

Siste fra Debatt

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Mest lest meninger

Blodhundene fikk henne til slutt

"Når de ikke klarte å ta henne politisk, tok de privatlivet; brygge og stabbur." Les Ingjald Ørbeck Sørheims angrep på pressen.

Tid for å fjerne skammen

Å bli voldtatt er fremdeles sterkt forbundet med skam og skyldfølelse.En av fire voldtektsutsatte kvinner forteller at andre klandret dem for det som hadde skjedd.

Mest kommentert siste døgn

Siste kommentarer