Europa kan bli revet i stykker

Jeg har mange ganger påpekt at det finnes grenser for hvor stor kulturell, språklig, etnisk eller religiøs heterogenitet et samfunn kan tåle. Europa står i fare for å bli revet i stykker langs etnisk-religiøse skillelinjer om vi fortsetter som nå. Det vil nok koste mange tusen menneskeliv, kanskje millioner.Noen multikulturalister mener tilsynelatende det er en akseptabel pris å betale for å oppnå visse mål. Jeg er uenig. Jeg ønsker at Norge skal være et godt land å bo i både for innvandrere og nordmenn, derfor ønsker jeg at utviklingen skal komme under kontroll før det er for sent.Håvard Simensen har i Aftenposten 27. februar spritet opp dette til at jeg "gjentatte ganger (har) skrevet at ensartet etnisitet er et avgjørende vilkår for et harmonisk samfunn". Den påstanden kan han ikke dokumentere, men nekter likevel å trekke den tilbake. Reglene for ærlig debatt tilsier at han burde ha gjort en av delene.

Les også:

Velkommen til Aftenpostens debatter!

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Siste fra seksjon

Mest lest meninger

Feighetens hus

Det politiske Norge vil tvinge fredsprisvinner Dalai Lama til å gå bakveien når han skal gjeste Stortinget. Det er så ynkelig at det kan bli farlig.

«Avinor gir bort passasjerenes penger»

En stat i staten. Avinor er på tynn, tynn is når det ettergir litt av passasjeravgiften – og gir pengene til flyselskapene.

Mest kommentert siste døgn

Siste kommentarer