Europa kan bli revet i stykker

Jeg har mange ganger påpekt at det finnes grenser for hvor stor kulturell, språklig, etnisk eller religiøs heterogenitet et samfunn kan tåle. Europa står i fare for å bli revet i stykker langs etnisk-religiøse skillelinjer om vi fortsetter som nå. Det vil nok koste mange tusen menneskeliv, kanskje millioner.Noen multikulturalister mener tilsynelatende det er en akseptabel pris å betale for å oppnå visse mål. Jeg er uenig. Jeg ønsker at Norge skal være et godt land å bo i både for innvandrere og nordmenn, derfor ønsker jeg at utviklingen skal komme under kontroll før det er for sent.Håvard Simensen har i Aftenposten 27. februar spritet opp dette til at jeg "gjentatte ganger (har) skrevet at ensartet etnisitet er et avgjørende vilkår for et harmonisk samfunn". Den påstanden kan han ikke dokumentere, men nekter likevel å trekke den tilbake. Reglene for ærlig debatt tilsier at han burde ha gjort en av delene.

Les også:

Velkommen til Aftenpostens debatter!

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Mest lest meninger

Innenfor husets fire vegger

Hvis vi slo voksne slik vi slår barn i Storbitannia, ville vi blitt fengslet. Men som foreldre klamrer vi oss til våre gamle rettigheter - og vi har ikke tenkt å slutte.

Maten plyndres for næring

UTPINT GRØDE. Det er med nåtidens kornslag og planter som det er med moderne mennesker: På avstand ser det ut til at alt er i orden.

Mest kommentert siste døgn

Siste kommentarer