norge

Breiviks ankesak mot slutten

Siste dag i ankesaken om Anders Behring Breiviks soningsforhold er satt av til advokat Øystein Storrviks prosedyre.
norge

Stakk av etter påkjørsel i Elverum

En bilfører stakk fra stedet etter å ha kjørt på en kvinne i 30-årene på riksvei 25 i Elverum tirsdag kveld. Kvinnen ble bare lettere skadet.
norge

Skolebuss veltet i Troms

En skolebuss har veltet i Brøstadbotn i Troms. Flere av de sju elevene som var om bord, er tatt med av ambulanse for å bli sjekket av helsepersonell.
norge

Speilglatte veier i store deler av landet skapte trafikkaos

Underkjølt regn skapte store problemer flere steder. I Follo var det så ille at politiet vurderte å stenge deler av E6, og i Vestfold var 14 biler involvert i en massekollisjon.
norge

Byrådet utelukker ikke Veireno-vraking

Byrådet i Oslo åpner for at den siste tids søppelkaos i Oslo kan få store konsekvenser for avtalen med renovasjonsfirmaet Veireno.
norge

Resultatløs leting etter savnet kvinne i Kornsjø

Kornsjø (NTB): Søket etter en norsk kvinne som ble meldt savnet etter en tur på Kornsjø på grensen mellom Norge og Sverige, er avsluttet uten resultat.
norge

Kjørte med denne frontruta - mistet lappen

Mandag formiddag ble en kvinne stoppet av politiet på Vikeland i Vennesla. Politiet var ikke imponert over bilistens isskraping.
norge

Hun "snikkinfører" mer psykisk helse i skolen

Psykolog Hanne Brorson vil få unge til å forstå at tunge tanker er helt vanlig. Nå tilbys alle landets videregående skoler et opplegg for å gi ungdom hverdagsgleden tilbake.
norge

Mann (45) alvorlig skadd av eksplosiver i Skien

En mann er fløyet til Ullevål sykehus etter at en hjemmelaget eksplosiv gjenstand gikk av ved et uhell. Mannen ble påført skader i mageregionen.
norge

Ønsker forsøk med borgerlønn og kortere arbeidsdag.

Lønn fra det offentlige for ikke å gjøre noenting og kortere arbeidsdag. Alt er forslag programkomiteen i MDG vil teste ut. Prislappen er foreløpig ukjent.
norge

Ingen tatt av snøskred i Filefjell

Det har gått et snøskred på Filefjell. Ved 17.30-tiden var det klart at ingen er tatt av raset.
norge

To gikk gjennom isen i Stokke

En utenlandsk mann gikk gjennom isen da han forsøkte å redde kameraten sin.
norge

Norske politikere advares mot utenlandsk hacking

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) utelukker ikke at utenlandske krefter vil forsøke å påvirke årets stortingsvalg. Norske politikere oppfordres til å være forsiktige.
norge

Mann tiltalt etter epost til dommer i hijab-saken

En 66 år gammel mann fra Lyngdal er tiltalt for å ha prøvd å påvirke dommeren i den såkalte hijab-saken, skriver Fædrelandsvennen.
norge

Amerikanske marinesoldater til Værnes mandag

300 soldater fra det amerikanske marinekorpset kommer til Værnes i Nord-Trøndelag mandag. Russland har reagert på utplasseringen.
norge

Ingen tatt av snøskred ved Vågå

Det gikk et snøskred ved Lemonsjøen skisenter i Vågå lørdag formiddag. Tre personer som utløste skredet er nå gjort rede for.
Til toppen