Norge

Norske FM-radioer kan havne i Afrika

En gjenbruksordning skal sørge for at fullt brukbare FM-radioer samles inn og sendes til både europeiske og afrikanske land når FM-nettet slukkes i Norge.
Norge

To ulv skutt i Rendalen – lisensjakta opphører

To ulver ble skutt i Rendalen i Hedmark søndag. Lisensjakten på ulv er dermed over og all jakt må stoppe umiddelbart, opplyser Statens Naturoppsyn.
Norge

Brann i togtunnel i Asker

13 passasjerer ble evakuert etter et branntilløp i en togtunnel og en vogn ved Hvalstad stasjon i Asker.
Norge

Fengsels-drapet: - Hverken ansatte eller innsatte har følt seg trygge

– Når noe sånt skjer, gjør det noe med både de innsatte og ansatte, sier Rita Bråten, leder i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF). Lørdag ble en innsatt drept av en annen innsatt i Ringerike fengsel.
norge

Ski-VM distraherte da Stortinget strammet inn for pasienter i utlandet

Samtidig som Maiken Caspersen Falla spurtet seg inn til gull, stemte stortingspolitikerne i mot sin egen overbevisning. Resultatet ble at reglene for utenlandsbehandling er blitt strengere enn flertallet ønsker.
Norge

Forsøkte å tenne på bensinstasjon i Drammen

Politiet har pågrepet en person etter at en Circle K-bensinstasjon i Drammen ble forsøkt brutt opp og tent på lørdag morgen.
Norge

Mann dømt for soveovergrep mot fire bekjente

En mann i 20-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og åtte måneders fengsel for seksuelle overgrep mot andre menn på hyttetur og hjemme hos seg selv.
Norge

Statens advokat: Mahads historie gir ikke mening

Staten står fast ved at Mahad Abib Mahamud må fratas sitt norske statsborgerskap. – Dette er en historie som ikke gir mening, sier statens advokat.
Norge

Kvinne funnet død i Harstad - mann siktet

En kvinne i 60-årene ble funnet død i sin bolig i torsdag kveld. Politiet har grunn til tro at det dreier seg om et drap.
Norge

Norge brukte 19 mrd på fregatter fulle av feil - nå blir det oppvask

Gjennom flere år har Aftenposten og Riksrevisjonen avdekket at Norges største krigsskip leverer kampkraft langt under det de skulle. Fredag ble nåværende og tidligere forsvarssjefer og forsvarsministre grillet av Stortingets kontrollomité.
Norge

Menn er mer fysisk aktive enn kvinner

Menn oppgir å være mer fysiske aktive enn det kvinner gjør. Men forskning viser at menn gjerne overdriver når de snakker om egen treningsinnsats.
Norge

Betydelig skredfare mot vinterferiehelgen 

I store deler av landet er det meldt betydelig skredfare fredag og lørdag. Et ras sperrer Snauhaugtunnelen i Hordaland fredag.
Norge

Vil frata statsministeren i Somalia norsk pass

Frps innvandringspolitiske talsmann vil ta fra Hassan Ali Khaire, som er påtroppende statsminister i Somalia, det norske statsborgerskapet.
Norge

Kapital: Omsorgsfirma lurte kommuner med overfakturering og bemanningskutt

Bærum kommune har iverksatt gransking av omsorgsfirmaet Vitalegruppen etter et varslerbrev om juks, skriver Kapital. Bærum betalte i fjor 45 millioner til firmaet for omsorgstjenester, men skal ikke ha blitt informert om bemanningskutt og overfakturering.
Norge

Åsleik Engmark bisatt på Grefsen torsdag

Artisten og komikeren Åsleik Engmark ble bisatt fra Grefsen kirke torsdag. Engmark døde brått 12. februar under et familiebesøk i Brussel.
norge

Katastrofemåling for Arbeiderpartiet

Kun syv måneder før valget stuper Arbeiderpartiet med hele 5,5 prosentpoeng på Dagens Næringslivs februarmåling. 
Norge

Slutt for Telenor i India

Telenor kvitter seg med sin virksomhet i India og gir den til landets største mobiloperatør, Airtel. Ingen penger skifter hender, sier Telenor.
Til toppen