Norge

– Vi skal ikke ha sharia i Norge.

Kan norske utlendingsmyndigheter vise til shariabasert lovgivning når de gir avslag på familiegjenforening? Statsråd Per Sandberg måtte svare på saken i Stortinget.
Norge

Hvitvasker slipper inndragning av 45 millioner kroner

En mann som hjalp andre med å hvitvasket 45 millioner kroner, vant fram i Høyesterett med sitt krav om å slippe inndragning av alle millionene.
Norge

Russ siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt av en kvinne etter en fest i Sarpsborg i Østfold. Begge er russ, melder Fredriksstad Blad. 
Norge

Snøkaos på E134 - politiet stanset 80 bilister med sommerdekk

Snøværet fredag ettermiddag og kveld førte til kaos på E134 i Buskerud, der politiet ga 80 bilister med sommerdekk beskjed om å snu. Ved 20-tiden er det fortsatt flere kilometer kø på E18 sørover i Vestfold.
Norge

Tre dømt for innsidehandel i Funcom-saken

Den tidligere administrerende direktøren i Funcom anker dommen for innsidehandel. 47-åringen ble fredag idømt en inndragning på over 7,8 millioner kroner.
Politikk

KrF vil øke barnetrygden betydelig for alle og skattlegge den

KrFs landsmøte vil øke barnetrygden betydelig og skattlegge den. Men det sa nei til en «turbovariant» av kontantstøtten som ville gitt en støtte på 15.000 kroner i måneden.
Norge

Norske Skog-aksjen stupte nesten 39 prosent på én dag

Hittil i år har Norske Skog-aksjen svekket seg med to tredeler. Nå vurderer ledelsen å søke konkursbeskyttelse mens den prøver å finne en vei ut av uføret.
Norge

Miljødirektoratet anmelder skipseiere etter motorhavari

Miljødirektoratet mener lasteskipet «Harrier» var på vei til Pakistan for å bli ulovlig hugget opp da det fikk problemer på Jæren i februar. Nå anmeldes eierne.
Norge

TV-montør falt og døde i Østfold

En mann i 50-årene døde torsdag ettermiddag i en fallulykke i Skiptvet i Østfold. Politiet antar at det var en arbeidsulykke.
Politikk

Hareide med kraftig angrep på Regjeringens distriktspolitikk

TRONDHEIM (Aftenposten): I sin landsmøtetale spøkte partileder Knut Arild Hareide med Ap-lederens kristendomkunnskap, gikk til knallhardt angrep på Regjeringens distriktspolitikk og gjorde det klart at han ønsker en ny regjering.
Politikk

Er du en ekte KrF-velger? Ta testen.

KrF og Knut Arild Hareide samler denne helgen troppene til landsmøte i Trondheim. Der er selvsagt de fleste helfrelste KrF-velgere. Hva med deg? Er du en ekte KrF-velger? Ta testen.
Norge

SSB: Arbeidsledigheten opp til 4,3 prosent

Det var 120.000 arbeidsledige i februar. Det er 4,3 prosent av arbeidsstyrken, opp 0,1 prosentpoeng fra januar, men ned 0,4 fra forrige tremånedersperiode.
Norge

Flere får nei til boliglån

Skjerpingen av kravene for boliglån har ført til flere avslag på lånesøknader. Handelsbanken-sjef Dag Tjernsmo mener effekten har vært større enn ventet.
Norge

Russ siktet etter sex med 15-åring

En russ fra Romerike er siktet for overgrep etter at han hadde sex med en 15 år gammel jente i en russebuss. Episoden ble filmet og spredt via sosiale medier.
Politikk

KrFs fylkesledere dypt splittet om Ap-samarbeid

– Uaktuelt, sier en fylkesleder. - Vi må snakke om plan B, sier en annen. KrFs fylkesledere er delt i spørsmålet om partiet kan sitte i regjering med Arbeiderpartiet.
Norge

Kvinne alvorlig skadet etter busspåkjørsel

En kvinne i 30-årene ble alvorlig skadd da hun ble påkjørt av en buss i et fotgjengerfelt i Sarpsborg onsdag ettermiddag.
Norge

Stort steinras i Hardanger

Politiet melder om et større steinras 100 meter nord for Eitrheimstunnelen i Hardanger. Fylkesvei 550 er stengt.
Norge

Oslofjordtunnelen stengt etter brann

Oslofjordtunnelen er fortsatt stengt. Ingen kom til skade under brannen i formiddag, opplyser politiet.
Norge

NRK må fortsette nedbemanningen

Til tross for at NRK har kuttet 350 årsverk de fire siste årene, er ikke kringkasteren i mål med nedbemanningen. 
Norge

Vipps er stengt på grunn av problemer

Mandag var problemet størst for Android-brukere, tirsdag kveld slet også iPhone-brukere med å komme inn på appen. Nå er appen stengt til problemet er løst.
Norge

KrF-Hareide åpner for Sp-Vedum som statsminister

KrF-leder Knut Arild Hareide er ikke fremmed for at Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum kan lede en sentrum-høyre-regjering etter valget.
Til toppen