norge

Kommunen etterforskes etter at omsorgsarbeider døde på tur med beboer

KRAGERØ/OSLO (Aftenposten): En psykisk utviklingshemmet mann er ivaretatt etter at en kvinnelig omsorgsarbeider (59) ble funnet dødelig skadet lørdag kveld. Politiet gransker nå kommunens rutiner.
norge

Lover «klimabelønning» når han skrur opp bensinavgiften

MDG setter trolig opp avgiftene på diesel og bensin med 5 kroner neste år. Men nå varsler Rasmus Hansson at han vil dele ut igjen pengene – til både store og små.
norge

Wenche Lowzow (90) er død

– Det er klart det er vondt. Det blir et savn, sier Kim Friele, som bekrefter at hennes kjæreste og partner, tidligere stortingsrepresentant Wenche Lowzow døde i natt.
norge

Lover enda tøffere innvandringspolitikk fra Frp

– Det er behov for å gjøre mer. Vi går til valg på ytterligere innstramminger i asyl- og innvandringspolitikken, sier Frp-leder Siv Jensen til NTB.
norge

Stortingspolitikere om ny DNB-opplysning: «Oppsiktsvekkende» og «alvorlig»

Flere partier på Stortinget krever tydelige svar fra DNB etter at det ble klart at konsernsjef Rune Bjerke lovet gjennomgang av rutinene ved datterbanken i Luxembourg i 2007. Banken fortsatte å hjelpe rike kunder med skatteparadis-selskaper i tre år etterpå.
norge

Fengslet i fire uker for vold med golfkølle

En mann i 40-årene ble fredag varetektsfengslet for fire uker for blant annet å ha slått en annen mann gjentatte ganger med golfkølle på Hamar tirsdag.
norge

Norske F-16 avskar russiske supersoniske bombefly

Torsdag ble den norske kampflyberedskapen sendt i luften for å identifisere to russiske bombefly på vei sørover langs norskekysten. De russiske flyene er bygget for å frakte atomvåpen.
norge

PechaKucha:Gjorde flyplassen om til skatepark

Katja Siberg forsøker å få til mye med lite når hun skal markedsføre flyplassen i Helsinki. Da gjelder det å være kreativ.
norge

Fru Hjorth-saken opp i PFU

Pressens Faglige Utvalg behandler tirsdag neste uke den såkalte Fru Hjorth-saken.
norge

Streik i 16 energibedrifter

230 arbeidstakere i 16 energibedrifter går ut i streik etter at det ikke ble oppnådd enighet i meklingen. De streikende er organisert i EL & IT-forbundet, Fagforbundet, Delta og Parat.
Til toppen