norge

Grønne kompromisser reddet budsjettet i 12. time

To dager før finansdebatten på Stortinget, ble det enighet om statsbudsjettet. Billigere månedskort, dyrere engangsavgift og økt kontantstøtte er blant endringene.
norge

MDG-Hansson: Hatten av for Venstre og KrF

– Jeg sier: Hatten av for Venstre og KrF som har stått løpet ut og har fått flyttet på mye i statsbudsjettet, det sier MDGs Rasmus Hansson.
norge

Sørkoreansk avhopper hevder de lurte Nobelkomiteen

I flere år skal det ha pågått en storstilt og velregissert kampanje for å skaffe Nobels fredspris til Sør-Koreas tidligere president Kim Dae-jung, skriver en avhopper fra sørkoreansk etterretning i ny bok.
norge

Snøskredfare flere steder i landet i helgen

Oslo (NTB): NVE varsler om betydelig snøskredfare på Nordvestlandet og oppover mot Finnmark i helgen. Det er også fare for flom.
norge

Regjeringen forbereder seg på skjebne-mandag.

KrF og Venstre kan drøye med å svare på om de vil velte eller redde Regjeringen helt til de er i stortingssalen mandag. Etter møtene fredag ga de ulike signaler på hvor de står hen.
norge

Ingen budsjettavtale med KrF og Venstre fredag kveld

Budsjettkameratene Venstre og KrF har nå tilsynelatende ulikt syn på forhandlingene med Regjeringen. I Venstre heter det at de «har kollapset». I KrF har man «ikke bestemt seg ennå».
norge

Kronprinsessen avlyser reise til USA

Kronprinsesse Mette-Marit avlyser det offisielle besøket til New York i neste uke. Ifølge legene sliter hun med lett lungebetennelse og redusert allmenntilstand, opplyser kongehuset.
norge

Kristin-drapet havner i Høyesterett

Mannen som er dømt for å ha drept Kristin Juel Johannessen i 1999, får ankesaken sin behandlet i Høyesterett.
norge

Overgrepssak med 74 fornærmede ferdig etterforsket

Politiet i Troms er ferdig med etterforskningen av en større overgrepssak med hele 74 fornærmede. En mann i 20-årene har erkjent straffskyld for det aller meste av det han er siktet for.
norge

En av tre funksjonshemmede utsatt for krenkende ytringer

En ny studie viser at 36 prosent av de funksjonshemmede her i landet har opplevd en eller flere former for krenkende ytringer. 32 prosent rapporterer om hatytringer.
Til toppen