NRK Sørlandet meldte kort tid etter den første meldingen fra politiet at det var to personbiler som står i brann. Klokken 16.40 bekreftet politiet at en person har omkommet i ulykken.

Personene i den ene bilen kom seg ut.

En person bekreftet omkommet

— En person er bekreftet omkommet etter trafikkulykken. En personbil på vei vestover kom over i motsatt kjørebane og frontkolliderte med vogntog, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Nils Kristian Voreland til Fædrelandsvennen.

Vitner på stedet forteller til Tvedestrandsposten at en kvinne med to barn skal ha klart å redde seg ut av den ene brennende bilen. Avisens nettutgave skriver at den første luftambulansen har vært på stedet og har returnert til sykehuset, trolig med skadde fra ulykken.

Stengt vei og lange køer

Redningsmannskaper er nå i fullt arbeid på stedet. E18 er stengt i begge retninger og Veitrafikksentralen arbeider med skilting til omkjøringsveier. Trafikken dirigeres nå om Vegårshei.

Det er lange køer på stedet, opplyser politiet. Politiet opplyser også at deres kriminalteknikere og trafikkulykkesgruppen til Statens Vegvesen er på vei til ulykkesstedet.

Politiet fikk melding klokken 15.48 fredag ettermiddag.