Nesten alt som kan krype og gå av norske kjendiser var til stede da Ari Behn og Baron von Bulldogg lørdag kveld viste fram sin kleskolleksjon på Scene West i Oslo.

Det glitret i paljetter, stiletthælene var skyhøye, utringningene dype og kjendisfaktoren høy blant publikum. Her var stortingspolitikere, musikere, TV-folk, skuespillere og en rekke andre. På en av de første radene satt Ari Behns mor Marianne Solberg Behn sammen med blant andre Mia Gundersen.

— Jeg har ikke sett kolleksjonen før, så jeg gleder meg, sa Solberg Behn til NTB før visningen.

Ari Behn og Baron von Bulldogs kolleksjon var maskulin og dominert av fargene svart, grått og vinrødt. Her var magebelter som hang ned til knærne på modellene, kapper a";la Dracula, dressjakker kombinert med silkeshortser, svarte englevinger på mannlige modeller og en kvinnelig modell viste fram en piercet brystvorte gjennom utringningen på en hvit skjortebluse.

Kolleksjonen har aldri vært vist før, og den blir neppe å se på den vanlige mann i gata. Klærne skal nemlig ikke distribueres til butikker.

Moteskaperne selv, Ari Behn og Baron von Bulldogg, beskriver kolleksjonen som fri og leken og som en «hyllest til en mann som tar mote seriøst, men fortsatt tør å leke».

Etter motevisningen var det avskjedsfest for Behn og Bulldogg. Alle gjestene hadde fått beskjed om å kle seg som dalmatinere, så blant publikum var det mye svarte og hvite klær å se.

<b>Moteshow.</b> Her ankommer Ari Behn og prinsesse Märtha Louise.
ØRN E. BORGEN/SCANPIX