Politiet mener de to mennene på 42 og 28 år er involvert i narkotikaomsetning, skriver Stavanger Aftenblad.. 42-åringen ble pågrepet på Jæren for rundt to uker siden. — Da politiet gikk gjennom bevisene i denne saken samt foretok nye avhør, begynte det å identifisere seg nye involverte, sier politiadvokat Magnus Jåtun.

Bevæpnet politi

Politiet

. I forbindelse med pågripelsen ble både mannens bolig og Bandidos' klubblokale på Våland ransaket. Politiet valgte å bevæpne seg før ransakingen på Våland. 42-åringen sitter allerede i varetekt, mens 28-åringen trolig blir framstilt for varetektsfengsling onsdag.

Mindre narkosak

Under ransakingen mandag støtte politiet på en tredje mann (35) som var i besittelse av noe narkotika. Han ble innbragt og avhørt. Politiet ransakte også mannens bolig, og fant noe narkotika. Han kan vente seg en anmeldelse for besittelsen, og trolig en mildere fengselsstraff om han blir dømt. Avhørene av han ventes å være ferdige i løpet av tirsdagen, og han vil bli løslatt. 35-åringen er ikke involvert i den større saken der 42-åringen og 28-åringen er siktet.

Skjenkesak

Separat fra den større saken vil også Bandidos i Stavanger få en skjenkesak på seg. — Under ransakingen fant vi flere ting som vi mener er bevis på ulovlig skjenking. Klubben har ikke lov til å omsette alkohol i lokalet, sier politiadvokat Jåtun.