Drammen tingrett ga fredag politiet medhold i at kvinnen skulle fengsles i fire uker med brev-, besøks— og medieforbud, de to første ukene i isolasjon.

Den 51 år gamle kvinnen er siktet for forsettlig drap på sin 57 år gamle ektemann. Mannen ble onsdag 27. april funnet død i en utbrent bil i et skogholt på Tranby i Lier. Bilen tilhørte hans kone.

Anker

Den siktede kvinnen kommer til å anke, opplyser forsvareren hennes, advokat Bent Luther, til NTB.— Vi er uenige i det grunnleggende. Retten finner at hun med skjellig grunn kan mistenkes og peker på at det er et misforhold mellom hennes og vitners forklaring. Det er noen avvik når det gjelder tid og sted, men jeg mener det ikke er godt nok, sier forsvareren.

Medhjelpere

Politiadvokat Vibeke Gjøslien Martins sier til Drammens Tidende at politiet mener kvinnen kan ha hatt medhjelpere.

— Vi har ingen navn på blokka per i dag, men jeg kan ikke utelukke at det kan være andre medhjelpere der ute, sier politiadvokaten.

Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten som kan gi svar på hvordan mannen døde. Kvinnen avviser at hun har noe med dødsfallet å gjøre og nekter skyld etter siktelsen om forsettlig drap. (©NTB)