Femåringen var sammen med sju andre barn hos dagmamma på en bondegård i Barkåker i Tønsberg da ulykken skjedde ved 14.30-tiden.

— Femåringen og en treåring stakk seg bort en liten stund og gikk bort til nabogården. Der sto et gammelt lastebilchassis, og bonden hadde lagt en traktorskuffe oppå det. På en eller annen måte klarte femåringen å dytte skuffen ned, og han havnet i klem under den. Treåringen så det som skjedde, og løp etter hjelp, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den fem år gamle gutten ble funnet bevisstløs, og ble sendt med ambulanse til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg. Han kom etter hvert til bevissthet igjen, ifølge politiet.

Det er for tidlig å si hvilke skader gutten pådro seg, og tilstanden hans er uavklart, opplyser Sykehuset i Vestfold til NTB. Gutten ble fredag ettermiddag sendt videre til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Politiet har opprettet undersøkelsessak etter hendelsen og foretok fredag ettermiddag åstedsundersøkelser på ulykkesstedet.