Før siste runde søndag ligger verdens beste spiller sju slag bak teten, og det kan han ikke ta igjen. Ikke engang et mirakel kan hjelpe Woods nå. Dessuten er han ikke like god utfordrer som han er når alt går hans vei på golfbanen.

Historisk sett har han aldri vunnet en majorturnering etter å ha ligget bak etter de tre første rundene. Nå har han åtte spillere foran seg på resultatlisten, så selv Tiger Woods forstår at løpet er kjørt for denne gang.

Woods har spilt defensivt under tøffe forhold og på en tøff bane. Det har ikke vært dårlig for ham, men det er umulig å vinne Masters på den måten.

Før den siste runden i Augusta er det veteranen Kenny Perry og argentineren Angel Cabrera som leder med 205 slag totalt. Det betyr at 48 år gamle Perry fortsatt kan bli den eldste spilleren til å gå til topps i Masters-turneringen noensinne, men han er selvsagt avhengig av en topp sisterunde.

– Nå er det 18 hull igjen å spille. Jeg føler meg fin og ligger glimrende plassert, sa Kenny Perry etter å ha fullført tredjerunden lørdag. Han har beholdt roen – og ikke minst optimismen.

– Jeg har virkelig noe å oppnå nå, og det vil gjøre meg til en enda bedre spiller i avslutningen av denne turneringen. Jeg håper jeg vil lykkes, slik at også tilskuerne og golfentusiastene vil se på meg som mer enn «bare en god spiller», sa Perry før han forlot banen i Augusta lørdag.

Mastersturneringen avsluttes søndag (natt til mandag norsk tid).