**Bildeserie:

VM i Puerto Rico**

Marianne Skarpnord beviste at hun var lagets sterkeste spiller og kjempet seg inn til en 75-runde. Lene Krog slo seg inn til 78-runde.

June Bolme ville så gjerne, men hun fikk aldri sving på køllene. 79 ble hennes avsluttende score. Norge ble nummer 23 og endte 27 over par.

Sverige ble verdensmestere på -9, foran USA og Canada på en delt andre plass, begge 6 under par. Asia var også med i toppen, med Japan, Korea og Kina på en delt fjerde plass, 3 over par .

Saken fortsetter under annonsen.

Om det er viljen eller evnene det står på når det gjelder de norske jentene, er ikke lett å si. Det som er sikkert, er at lille golf-Norge er mange slag unna å hevde seg i verdenstoppen, i allefall når det gjelder de kvinnelige amatørene.

Når jentene forlater VM-leiren søndag drar de hver til sitt. June Bolme reiser tilbake til USAs solstat hvor hun fortsetter studier og golfspill ved Florida Atlantic University.

Lene Krog reiser også til USA. Sammen med landslagstrener Niklas Diethelm skal hun besøke University of Eastern Carolina. Der treffer hun landskvinnen Heidi Helliesen fra Drøbak golfklubb som allerede representerer golflaget der .

Marianne Skarpnord trer som kjent inn i proffenes rekker, og har dermed slått sitt siste slag som amatør.

Om tre dager står herrene for tur i Puerto Rico. Det kan bare gå en vei for Norge.

Lag-VM i golf, kvinner — sluttresultat:

  1. Sverige - 567 slag
  2. Canada - 570
  3. USA - 570
  4. Taiwan - 579
  5. Japan - 579
  6. Korea - 579
  7. Columbia - 581
  8. Spania - 583
  9. Tyskland - 589
  10. New Zealand - 589

...23. Norge - 603

<b>Verdens beste amatørgolfere</b> er svenske: Sofie Andersson (f.v.), Karin Sjödin, kaptein Birgitta Ljung og Louise Stahle.
RICHARD HEAHCOTE / GETTY IMAGES / AFP