Da hun var ti år begynte Paula Creamer å spille golf. Snaue ni år senere kvalifiserte hun seg til LPGA-touren på første forsøk. Hun vant kvalifiseringen med hele fem slag, og "Pink Panter"s suksesshistorie slutter ikke der.I debutsesongen på LPGA-touren har hun vunnet to turneringer. Hun ligger på tredjeplass på pengelisten med godt over en million innspilte dollar, og er den yngste som har vunnet en LPGA-turnering på over 50 år.I helgen knuste hun superveteran Laura Davies, da USA slo Europa i den niende Solheim Cupen. Creamer er dessuten den yngste spilleren som er blitt tatt ut til å spille Solheim Cup noensinne, og den første tourdebutanten som har fått spille på det amerikanske laget.

Rosa.

Foruten å være et stort golftalent, er 19 år gamle Paula Creamer kjent for å elske fargen rosa.— Rosa er en munter farge, og den har mange fine nyanser. Hver gang jeg ser på noe rosa blir jeg glad, sier Creamer til lpga.com. I helgen var hun likevel mest glad for å få spille i blått, rødt og hvitt.- Jeg gledet meg veldig til å konkurrere med de beste spillerne i verden. Det var en stor opplevelse, sier hun.Kallenavnet "Pink Panter" fikk hun av vennen og golfspilleren Casey Wittenberg. Siden hun alltid kler seg i rosa, er navnet blitt hengende ved henne.Den blonde skjønnheten med de grønne øynene har tatt USA med storm. I helgen var hun i aksjon på norske TV-skjermer, og ungjenta gjorde inntrykk.

Som tenåringer flest.

Hun beskrives som fryktløs og kalles bare "Pink Panter". Med årets suksess på LPGA-touren er 19 år gamle Paula Creamer både den yngste og den som raskest har spilt inn over én million dollar i LPGA-historien. Ellers er hun som amerikanske tenåringer flest.Hun er avhengig av mobiltelefon og shopping, hun spiser sushi og italiensk mat, og ser på Amerikas Next Top Model, Newlyweds og CSI på TV. Moren hennes smører fremdeles brødskiver med peanøttsmør og syltetøy til henne, og hvis hun kunne velge, ville hun byttet plass med popstjernen Jessica Simpson.- Jeg vet at jeg ikke er den eneste som er avhengig av shopping, så det får meg til å føle meg bedre, sier hun til lpga.com. - Dessuten er jeg avhengig av å trene og løpe også. Jeg elsker blader og liker å følge med på det nyeste innen sminke, mote, stiler og trender, sier Creamer.

Overtroisk.

Hun beskriver seg selv som energisk, humørfylt og konkurranseinnstilt. - Foreldrene mine sier jeg er sta av og til, men jeg liker å tenke på det som målbevisst. Jeg tror det hjelper meg på banen, sier hun.Golfvidunderet har også noen overtroiske sider. - Jeg har alltid noe rosa på meg, og markerer alltid ballen min med en 1958-mynt. Jeg vil nemlig bli den første til å spille en runde på 58 slag i en turnering, sier 19-åringen.

Var det noen som sa målbevisst?

<b>Paula "Pink Panter"</b> Creamer har tatt golfverdenen med storm.
MATT SULLIVAN / REUTERS