Først ble storkiosken Deli de Luca i Grensen ranet av en mann, som skal ha hatt på seg en blå hettegenser. Han truet med noe betjeningen oppfattet som et håndvåpen og fikk med seg penger fra kassen.

— Raneren løp mot Karl Johans gate. Vi tror at han kan ha kommet seg til Alexander Kiellands plass ved å ta taxi, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

Raneren skal være 180-190 centimeter høy og mørk i huden. Han hadde på seg en olabukse med rød, hvit og blå dekor på det venstre benet, ifølge Hjulstad.

Politiet fikk melding om kioskranet klokken 06.08. Seks minutter senere, klokken 06.14, ble politiet varslet om et personran på åpen gate på Frogner.

— Her ble en mann slått i ansiktet av to personer, som tok penger og en mobiltelefon. Gjerningsmennene var ukjente for offeret, sier Hjulstad.

Offeret, som er i 20-årene, ble påført et sår over det ene øyet og klaget over hodesmerter etter ranet. Han ble kjørt til legevakten for sjekk, får Aftenposten.no opplyst.

Politiet etterlyser nå to menn med etnisk norsk utseende. Politiet tror mennene er i 20-30-årsalderen. Begge hadde mørke jakker og lyse bukser på seg, ifølge Kjell Hjulstad.

Flere nyheter: Siste 100 saker

Storkiosken Deli de Luca i Grensen i Oslo ble ranet fredag morgen.
ARASH NEJAD