Aftenposten.no følger saken.

Klokken 13 i dag fikk politiet melding om at to bevæpnede ranerne hadde truet betjeningen ved DnB-filial på Lierstranda utenfor Drammen med en revolver eller en pistol.

Bankfilialen ligger i samme bygning som hovedkontoret til Kiwi-kjeden, i et industriområde med flere bilforhandlere, like ved riksvei 23 og E18.

Ukjent utbytte

Ingen av de bankansatte eller kundene ble fysisk skadet. Ranerne skal imidlertid ha fått med seg et hittil ukjent pengebeløp.

Politiet opplyser at ranerne hadde på seg grønne masker, mørke luer og mørke klær da de ranet banken.

Fluktbilen funnet

Søndre Buskerud politidistrikt opplyser at det er observert en Mazda 6 stasjonsvogn, mørk, grønn eller svart, kjørende fra stedet. En tilsvarende bil ble meldt stjålet fra Lier torsdag.

En av politiets kriminalteknikere og en ansatt i Viking gjør ransbilen klar til transport inn for nærmere undersøkelser. FOTO: HANS O. TORGERSEN

Da bilen ble stjålet var den påsatt prøvekjennemerket KL61, men var ifølge vitner påsatt kjennemerket KH76848 da den ble observert i forbindelse med ranet. Like etter klokken 14 ble den aktuelle fluktbilen funnet ved en boligblokk ved Statoil-stasjonen i Tranby i Lier.

Bevæpnet politi og hundepatruljer søkte i området, men uten å finne noen mistenkte.

Ved 15-tiden arbeidet politiets kriminalteknikere ved bilen og hadde funnet spor som tydet på at ranerne hadde byttet til en annen bil, som sto parkert på den samme parkeringsplassen.

Politiet ber om at publikum som sitter inne med informasjon tar kontakt.