Politikk

De vil gi deg syv timer kortere arbeidsuke..

LILLEHAMMER (Aftenposten): ...og 12 andre vedtak du bør få med deg fra helgens landsmøte i Miljøpartiet De Grønne.
Politikk

Direkte kl 13: partiledelsen i MDG taler til landsmøtet

LILLEHAMMER (Aftenposten): Miljøpartiet De Grønne ber Ap og Høyre om hjelp til å skape 10.000 nye arbeidsplasser i året for å erstatte 200.000 oljejobber.
Politikk

Rekordlav oppslutning for Venstre i ny måling

Venstre har aldri fått lavere oppslutning enn de 2,9 prosentene som støtter partiet i ANBs partimåling for mai. Rødt har sjeldent gjort det bedre.
Politikk

Er du en ekte MDG-velger? Ta testen her.

Rasmus Hansson og Une Aina Bastholm samler troppene i Miljøpartidet De Grønne (MDG) til landsmøte på Lillehammer denne helgen. Der er de fleste overbeviste MDG-tilhengere. Hva med deg? Er du en ekte MDG-velger?
Politikk

Joshua French ankom Norge 17. mai

Ifølge VG er drapsdømte Joshua French (35) løslatt i Kongo, og ankom Norge formiddagen 17. mai.
Politikk

Klart rødgrønt flertall på TV 2-måling

Både Kristelig Folkeparti og Venstre havner under sperregrensen på TV 2s mai-måling. Det betyr at Ap og Sp kan danne regjering sammen.
Politikk

Ny måling: Nå er det disse to som har overtaket

Det er nesten dødt løp i Aftenpostens maimåling, men de borgerlige partiene får et knappest mulig flertall for første gang siden januar.
Politikk

Eivind Eckbo er død

Tidligere formann for det som i dag er Fremskrittspartiet døde søndag, 89 år gammel.
Politikk

Frp vil forby omskjæring av guttebarn. Les alle vedtakene her.

GARDERMOEN (Aftenposten): – Det virker som de ønsker å sende et signal om at vi er uønsket her i landet, sier lederen for det mosaiske trossamfunn etter vedtaket om å forby rituell omskjæring.
Politikk

Disse kan overta når Siv Jensen gir seg som Frp-leder

GARDERMOEN (Aftenposten): Neste år har Siv Jensen (47) sittet i tolv år som leder i Fremskrittspartiet. Ingen vil snakke høyt om hvem som står først i køen for å overta.
Politikk

Er du en ekte Frp-velger? Ta testen.

Siv Jensen og Fremskrittspartiet samler troppene til landsmøte på Gardermoen i helgen. Der er selvsagt de fleste overbeviste Frp-ere. Hva med deg? Er du en ekte Frp-velger? Ta testen.
Politikk

Frps program er fullt av paradokser

Frp vil vri bilavgifter fra kjøp til bruk. Men partiet er fortsatt kritisk til å bruke klimapolitikken som argument for økte avgifter. Det er ett av flere paradokser i Frps programforslag.
Politikk

Klart for Frp-strid om omskjæringsforbud

For første gang står forslag om omskjæringsforbud for gutter på programutkastet til Frp, som skal drøfte temaet på landsmøtet i helgen.
Politikk

Nord-Norge deles i to

Fylkene Troms og Finnmark slås sammen til ett storfylke. Nordland består som eget fylke.
Politikk

KrF vil øke barnetrygden betydelig for alle og skattlegge den

KrFs landsmøte vil øke barnetrygden betydelig og skattlegge den. Men det sa nei til en «turbovariant» av kontantstøtten som ville gitt en støtte på 15.000 kroner i måneden.
Politikk

Hareide med kraftig angrep på Regjeringens distriktspolitikk

TRONDHEIM (Aftenposten): I sin landsmøtetale spøkte partileder Knut Arild Hareide med Ap-lederens kristendomkunnskap, gikk til knallhardt angrep på Regjeringens distriktspolitikk og gjorde det klart at han ønsker en ny regjering.
Politikk

Er du en ekte KrF-velger? Ta testen.

KrF og Knut Arild Hareide samler denne helgen troppene til landsmøte i Trondheim. Der er selvsagt de fleste helfrelste KrF-velgere. Hva med deg? Er du en ekte KrF-velger? Ta testen.
Politikk

KrFs fylkesledere dypt splittet om Ap-samarbeid

– Uaktuelt, sier en fylkesleder. - Vi må snakke om plan B, sier en annen. KrFs fylkesledere er delt i spørsmålet om partiet kan sitte i regjering med Arbeiderpartiet.
Til toppen