norge

Test deg selv: Er du en ekte Sp-velger?

Trygve Slagsvold Vedum og Sp samler troppene til landsmøte i Trondheim i helgen. Der er selvsagt de fleste overbeviste Sp-velgere. Men hva med deg? Er du en ekte Sp-velger? Ta testen!
norge

Sp frykter Brexit-innvandring til Norge

For å unngå en mulig stor arbeidsinnvandring av østeuropeere som sendes ut av Storbritannia, ønsker Sp en nødventil i EØS-avtalen.
norge

Senterpartiet sier nei til samarbeidsavtale med SV

– Det er ikke aktuelt for Senterpartiet å sitte i en regjering med en samarbeidsavtale med partier utenfor regjeringen, sier Marit Arnstad (Sp), parlamentarisk leder.
norge

Går det helt galt i høst, kan hun fort bli SVs neste leder

GARDERMOEN (Aftenposten): Havner SV under sperregrensen ved valget, kan det bli lederjakt i partiet. Kari Elisabeth Kaski (29) ligger godt an til å bli partiets neste dronning.
norge

SV trekker omskjæringsforslag

Et mindretallsforslag om å forby omskjæring av barn under 15 år som er lagt fram på SVs landsmøte, vil bli trukket fredag ettermiddag.
norge

Ta testen: Er du en ekte SV-velger?

Audun Lysbakken og SV samler troppene på partiets landsmøte på Gardermoen i helgen. Der er de fleste selvsagt overbeviste SV-velgere. Men hva med deg?
norge

Litt grønnere og litt rødere enn før

Nyhetsanalyse: SV setter på bremsen i oljeutvinningen og skjerper kampen mot «profitt» og de «rikes sugerør» i nytt program.
norge

SV har mistet grepet om hjertesakene sine

Valg for valg siden 2001 har Audun Lysbakkens parti mistet favorittstempelet hos velgerne i SVs gamle vinnersaker.
norge

Høyre-ledelsen måtte gi etter i skattekamp

GARDERMOEN (Aftenposten): Landsmøtet trosset ledelsen og gikk inn for at Høyre fortsatt skal ha som langsiktig mål å fjerne hele formuesskatten.
norge

Landsmøtet skjøt ned kulturkanon

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen lanserte en norsk kulturkanon. Men var ikke selv ved stemmeknappen da forslaget overraskende ble nedstemt.
norge

Ingen kjapp løsning for flypassasjeravgiften

Venstre håper å bli kvitt flypassasjeravgiften allerede til våren. Så enkelt er det nok ikke, advarer Høyres Svein Flåtten. 
norge

Er du en ekte Høyre-velger?

Erna Solberg og Høyre samler troppene på partiets landsmøtet på Gardermoen i helgen. Der er de fleste selvsagt overbeviste Høyre-velgere. Men hva med deg?
Til toppen