norge

Ønsker forsøk med borgerlønn og kortere arbeidsdag.

Lønn fra det offentlige for ikke å gjøre noenting og kortere arbeidsdag. Alt er forslag programkomiteen i MDG vil teste ut. Prislappen er foreløpig ukjent.
norge

Stortingspresidenten avviser all kritikk

Stortingspresident Olemic Thommessen (H) sier han rett og slett ikke skjønner kritikken fra en samlet kontrollkomité.
norge

Skulle merke ulv, men Gråbein hadde gjemt seg

RENDALEN/OSLO (Aftenposten): Rundt 30 personer gikk torsdag i sving med å radiomerke ulv på oppdrag fra Vidar Helgesen. Pressen var til stede. Men hvor var ulven?
norge

Disse sakene blir det bråk om i Høyre

Oljeboring i nord, pelsdyr og barnetrygd er blant områdene der Høyres programkomité ikke har kommet til enighet. Komiteen tar ikke stilling til det omstridte temaet eggdonasjon.
norge

Nå vil Høyre ha forsøk med færre fag i videregående

Forsøk med færre fag og mer fordypning foreslås i nytt stortingsprogram. Men nynorsk skal ingen kunne velge helt vekk, selv om Høyre vil fjerne egen eksamen og karakter i sidemål.
norge

Vil ha utredning av veiprising for hele bilparken

Norsk Petroleumsinstitutt mener satellittbasert prising av bilbruk er framtidens avgiftssystem og ber Regjeringen om å utrede ordningen.
norge

Intensiv jakt på ulveløsning

Regjeringen jobber løpende og intensivt for å løse ulvestriden. Floken kan løses ved politisk vilje og uten nye juridiske runder, mener skogeierne og Bondelaget.
norge

Venstre vil vurdere aktiv dødshjelp

I andreutkastet til nytt partiprogram går Venstre inn for å utrede muligheter for å tillate aktiv dødshjelp. To sentrale politikere godtok ikke formuleringen om eutanasi.
norge

Ulvemotstander hevder han tok bilde av flere hundre ulvespor

Kommunepolitikeren Halvor Sveen (Ap) tok tirsdag bilde av det han mener er spor av en ulveflokk på en vei i Rendalen. Torsdag dirret han av harme i en opphetet ulvedebatt på NRK
norge

Ti punkter som forklarer den bitre ulvestriden

By står mot land. Stortingspresidenten står mot Regjeringen. Og Høyre i Hedmark truer med ikke å drive valgkamp for eget parti. Hvorfor ble det slik?
norge

15 busslaster med ulvemotstandere demonstrerte i Oslo

Ulvemotstandere demonstrerer onsdag ettermiddag utenfor Stortinget mot miljøvernminister Vidar Helgesens (H) vedtak om ikke å felle flere ulv i ulvesonen.
norge

Over hundre ordførere protesterer mot ulvevedtak

118 av landets ordførere støtter Hedmark-ordførernes protestopprop mot klimaminister Vidar Helgesens (H) vedtak om ikke å felle fire ulveflokker i ulvesonen.
norge

Flere norske kvinner reiser utenlands for å bli gravide med eggdonor

Om fem måneder har Tina Avantis Johnsen termin. Hun måtte reise til Praha for å bli gravid ved hjelp av eggdonasjon. Strenge, norske regler gjør at kvinner som trenger hjelp til å få barn, må dra utenlands.
norge

Medlemsflukt fra MDG

Flere enn én av ti medlemmer i Miljøpartiet De Grønne (MDG) har forlatt partiet det siste året, viser nye tall. Det er første gang på ti år medlemmer flykter fra MDG.
norge

Medlemsflukt fra Venstre

Siden 2012 har Venstre mistet hvert sjette partimedlem. Bare i løpet av fjoråret forsvant rundt ni prosent av medlemmene. Samarbeidet med Frp trekkes fram som en av årsakene.
norge

Disse nye reglene trer i kraft fra 1. januar 2017

Snart slipper du parkeringsbot hvis du kommer fem minutter for sent. Her kan du lese om denne og 24 andre regelendringer det kan være greit å kjenne til.
norge

Liten støtte til Hedmark Høyres ulveopprør

Hedmark Høyre har reagert kraftig på at klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H) før jul sa nei til å felle fire ulveflokker. Men opprøret i fylkeslaget får lunken støtte fra de øvrige fylkeslagene.
Til toppen