Norge

Oppsagt havnedirektør har søkt samme stilling i Oslo

– Jeg er blitt oppfordret til å søke jobben i Oslo. Det er både oppmuntrende og hyggelig, sier tidligere havnedirektør i Bergen, Inge Tangerås (59).
Verden

Mann pågrepet i forbindelse med bombeangrepet i Manchester

Politiet i Manchester har pågrepet en 23 år gammel mann i forbindelse med bombeangrepet i byen. Samtidig tar IS på seg skylden for angrepet.
Norge

Kvinne dømt for bedrageri for 13. gang

Kvinnen, som akkurat nå opererer under navnet Marie Madeleine Steen, er dømt til ett år og åtte måneders fengsel for syv nye, grove bedragerier.
Norge

Gutt funnet på bunnen av bassenget i Østfoldbadet

Det har skjedd en ulykke i Østfoldbadet i Askim. En gutt i tiårsalderen ble funnet på bunnen av et basseng og er fløyet i ambulansehelikopter til Rikshospitalet.
Verden

Trump lover palestinerne å skape fred

USAs president Donald Trump sier han skal gjøre alt han kan for å hjelpe palestinerne og Israel med å oppnå fred.
Verden

Hundrevis drept i terrorangrep på europeisk jord de siste to årene

Politiet opplyser at de anser eksplosjonen i Manchester som en terrorhandling. Det vil isåfall bli den siste av en lang rekke terrorangrep som har rystet Europa de siste to årene.
Verden

Ariana Grande: – Jeg er veldig, veldig lei meg

Ariana Grande uttrykker sorg over tragedien som rammet Manchester-konserten hennes. Artistkolleger fra hele verden sender sine støtteerklæringer.
Verden

Nordmenn kom seg ut av Manchester Arena

Norske Jan Morten Haukefær (37) og stedatteren løp for livet ut av Manchester Arena og kom seg i sikkerhet etter et antatt selvmordsangrep sent mandag kveld.
Verden

Hemmelig notat: Vil innføre euro i alle EU-land etter Brexit

Lekkasjer fra et møte i EU tyder på at EU-kommisjonen vil innføre euro i alle de resterende 27 medlemslandene innen 2025, men kommisjonen har senere tonet lekkasjene ned.
Verden

Dette er verdens 10 rikeste kvinner

Listen over verdens rikeste kvinner i 2017 toppes av en skjønnhetsdronning, god for nesten 400 milliarder kroner.
Norge

Mann skutt i Tydal – en pågrepet

Politiet pågrep natt til tirsdag en mann de mistenker for å være innblandet i skyteepisoden i Tydal i Sør-Trøndelag mandag kveld.
Norge

Ungdomsskoleelever får eksamen i engelsk annullert

75 elever i 10. klasse ved Lundehaugen ungdomsskole og Tryggheim Forus i Sandnes får sine eksamener i engelsk fra sist fredag annullert. Det har Utdanningsdirektoratet bestemt mandag ettermiddag.
Norge

Kongsberg Maritime kutter 120 stillinger

Kongsberg Maritime ga mandag de ansatte beskjed om at 120 stillinger i Norge skal slankes bort. Alle ansatte får tilbud om å søke sluttpakke.
Verden

Derfor klatrer «alle» i Mount Everest nå

23. mai ligger vanligvis midt i perioden med best vær og minst vind i Mount Everest. Men hvert eneste år siden 1977 har noen omkommet i forsøket på å nå toppen.
Norge

Den populære turstien er nå helt stengt

– Det har sett så lovende ut i år, men så plutselig kom dette raset, sier Noralv Distad (H), ordfører i Aurland.
Norge

Cappelens forsvarere: – Krever halv straff

– Gjermund Cappelen må få 50 prosent strafferabatt, slo forsvarer Benedict de Vibe fast i sin prosedyre i Oslo tingrett mandag.
Verden

Flere døde på Mount Everest

En 54 år gammel mann fra Australia døde i en ulykke på Mount Everest søndag. Samme dag omkom en amerikaner og en slovak på fjellet.
Økonomi

Snap etablerer kontor i Norge

Snapchats morselskap Snap har i all hemmelighet etablert avdeling i Norge. Konkurrenten Facebook har vært i landet allerede i ett år.
Til toppen