Verden

Ung mann pågrepet etter Manchester-angrepet

Britisk politi har gått til nok en pågripelse i kjølvannet av terrorangrepet i Manchester for en uke siden. En 23 år gammel mann er pågrepet sør i landet.
Norge

Brannstiftelser i Oslo – politiet tror ungdomsgjeng står bak

For tredje natt på rad tror politiet at en ungdomsgjeng har vært ute og herjet på Vestli i Oslo. Det er meldt om brann ved en barnehage og at en bil ble påtent.
Verden

Demokratene vil ha Kushners sikkerhetsklarering vurdert

Demokrater mener at sikkerhetsklareringen til Donald Trumps svigersønn må revurderes etter at han skal ha forsøkt å etablere en hemmelig bakkanal til Moskva.
Verden

Politiet: 19-åring pågrepet i Manchester

En 19-åring er pågrepet i forbindelse med angrepet i Manchester, opplyser politiet, få timer etter at en 25-åring ble satt bak lås og slå.
Norge

Redningsaksjon for okser i Oslofjorden

En omfattende redningsaksjon ble søndag kveld satt i gang for å berge to okser som la på svøm i Oslofjorden.
Norge

Nordnorsk oljeindustri nekter å gi slipp på optimismen

For første gang i sokkelhistorien skal det i år bores flere letebrønner i Barentshavet enn i Nordsjøen. Nordnorske oljestrateger er ukuelige i sin optimisme.
Norge

Dette bildet vakte stor debatt om barns rettigheter i Sverige

En svensk politikers bilde av sin to år gamle sønn liggende på en parkeringsplass vakte stor debatt i Sverige. Norske politikere og kjendiser deler også bilder av barna sine.
Norge

Åtte personer til sykehus etter frontkollisjon på E 39

En mann i begynnelsen av 20-årene ble alvorlig skadet, etter en frontkollisjon på E 39 ved Nulandsvik i Flekkefjord. Til sammen ble åtte personer fraktet til sykehus eller legevakt.
Verden

Manchester ute og løper i trass

40.000 løpere og titusener av tilskuere fyller gatene i Manchester i dag – seks døgn etter terrorbomben som tok 22 liv.
Norge

Mann fra havarert båt svømte selv i land

Det ble slått full alarm etter funn av en havarert gummibåt ved Tofte i Oslofjorden. Nå har mannen som kjørte båten meldt at han er i god behold.
Norge

Motorsyklist omkom i utforkjøring nær Voss

Alle nødetatene rykket ut lørdag kveld etter melding om at en MC-fører hadde kjørt av veien og inn i en mur på E16 ved Bulken i Hordaland. Føreren omkom.
Verden

Gregg Allman er død

Vokalisten og keyboardisten Gregg Allman er død. Han regnes som en av sørstatsrockens pionerer og var en av grunnleggerne av The Allman Brothers Band.
Økonomi

Livet på toppen: Aiman Shaqura ble kalt «sotrør» da han solgte julenek som 11-åring. 15 år senere omsatte selskapene hans for 100 millioner kroner.

Aiman Shaqura (35) flyktet fra Palestina til Norge med familien som niåring og hadde ikke råd til å være med på skoleturer. Etter å ha startet flere suksessfulle selskaper, satser han nå på en inkubator for flyktninger.
Norge

Ny varmerekord for mai!

31,8 varmegrader – varmere har det ikke vært i mai før. Rekorden ble målt lørdag i Sigdal kommune i Buskerud.
Norge

Rushtidsforbud for tungtransport i Oslofjordtunnelen

Når Oslofjordtunnelen gjenåpner mandag etter mer enn tre uker, blir det med et midlertidig forbud for tungtransport mellom klokken 07 og 09, og 15 og 18.
Norge

Snøfall i Hammerfest i dag

Men mot slutten av neste uke er det håp om at også Nord-Norge får se solen, sier Meteorologisk institutt.
Verden

Merkel misfornøyd med mangel på klimaenighet i G7

Angela Merkel er ikke fornøyd med at G7 ikke kom til enighet om en erklæring om klimatiltak. «Ekstremt problematisk», sier den tyske kansleren.
Norge

Pass-skannere på Gardermoen skaper kø

Tekniske problemer med de automatiske pass-skannerne ved Gardermoen lufthavn har skapt kø for ankommende lørdag. Politiet setter inn alt tilgjengelig personell.
Norge

To barn involvert i badeulykke i Dyreparken

To små gutter var involvert i hver sin badeulykke i Kristiansand Dyrepark lørdag ettermiddag. Begge er ved bevissthet og ikke alvorlig skadd. 
Til toppen