Flere skadet i skyting i Malmö

Flere personer skal være skadet etter en skyteepisode i den svenske storbyen Malmö, bekrefter politiet overfor svenske medier.

Helleland frykter «reformtørke» hvis Ap kommer til makten.

Hvis Arbeiderpartiet mener det er behov for å reformere offentlig sektor, hvilke grep vil Arbeidspartiet da ta? Det vil Høyres parlamentariske leder Trond Helleland ha svar på.

Ranet ved Oslo lufthavn

En person ble søndag ranet med kniv utenfor ankomsthallen på Oslo lufthavn.

Opprørerne skal ha gjenerobret område i Aleppo

Syriske opprørere har gjenerobret et område i Aleppo som ble inntatt av regimets styrker dagen før, melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Mann siktet for dødsvold i Telemark

En 35 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en 38 år gammel mann er funnet død i Rauland i Telemark.

Jordansk forfatter skutt og drept utenfor domstol

Amman (NTB-AFP): Den anerkjente jordanske forfatteren Nahed Hattar er skutt og drept utenfor en rettsbygning i Jordan, melder nyhetsbyrået Petra.

Nytt krisemøte om ødelagt Aleppo

Det kjempes om en høyde i utkanten av Aleppo, samtidig som bomberegnet fortsetter og to millioner mennesker er uten rent vann. Søndag møtes sikkerhetsrådet i FN til hastemøte.

Nytt krisemøte om ødelagt Aleppo

Det kjempes om en høyde i utkanten av Aleppo, samtidig som bomberegnet fortsetter og to millioner mennesker er uten rent vann. Søndag møtes sikkerhetsrådet i FN til hastemøte.

Mann (35) siktet etter at omsorgsarbeider døde - kommunen etterforskes

KRAGERØ/ OSLO (Aftenposten): En 35 år gammel mann er siktet for kroppskrenkelse etter at omsorgsarbeideren Else Margrethe Brynemo (59) ble funnet dødelig skadet lørdag kveld. Politiet gransker nå kommunens rutiner.

New York Times støtter Clinton

Avisen The New York Times skriver på lederplass at den mener Hillary Clinton er den beste kandidaten til å bli USAs neste president.

Wenche Lowzow (90) er død

– Det er klart det er vondt. Det blir et savn, sier Kim Friele, som bekrefter at hennes kjæreste og partner, tidligere stortingsrepresentant Wenche Lowzow døde i natt.

Lover enda tøffere innvandringspolitikk fra Frp

– Det er behov for å gjøre mer. Vi går til valg på ytterligere innstramminger i asyl- og innvandringspolitikken, sier Frp-leder Siv Jensen til NTB.

IMF spår tosifret arbeidsløshet i Hellas i 30 år

Det internasjonale pengefondet (IMF) gir et dystert bilde av Hellas' økonomiske framtid i sin siste rapport selv om statsminister Alexis Tsipras nylig meldte at det er lys i enden av tunnelen.

Stortingspolitikere om ny DNB-opplysning: «Oppsiktsvekkende» og «alvorlig»

Flere partier på Stortinget krever tydelige svar fra DNB etter at det ble klart at konsernsjef Rune Bjerke lovet gjennomgang av rutinene ved datterbanken i Luxembourg i 2007. Banken fortsatte å hjelpe rike kunder med skatteparadis-selskaper i tre år etterpå.

Seattle: Fem drept i skyting i sminkebutikk

Fire kvinner og en mann ble drept da en mann begynte å skyte i et kjøpesenter nord for Seattle fredag kveld. Gjerningsmannen var lørdag fortsatt på frifot.

Obama legger ned veto mot terrorlov

USAs president Barack Obama har lagt ned veto mot en lov som ville gjort det mulig for familiene til ofrene etter 11. september-angrepene å saksøke myndighetene i Saudi-Arabia.

Fengslet i fire uker for vold med golfkølle

En mann i 40-årene ble fredag varetektsfengslet for fire uker for blant annet å ha slått en annen mann gjentatte ganger med golfkølle på Hamar tirsdag.

Nordmenn er verdensmestre i jobbreiser

Hadde jobbreising vært en OL-gren hadde Norge i alle fall sikret seg én gullmedalje: Norske forretningsfolk danker ut kolleger i resten av verden i denne aktiviteten. Miljøvernere ber forretningsfolket skjerpe seg.

FARC gir full støtte til fredsavtalen for Colombia

Ledelsen i FARC-geriljaen har enstemmig vedtatt å støtte fredsavtalen med myndighetene i Colombia, opplyser geriljaens sjefforhandler Ivan Marquez.

Norske F-16 avskar russiske supersoniske bombefly

Torsdag ble den norske kampflyberedskapen sendt i luften for å identifisere to russiske bombefly på vei sørover langs norskekysten. De russiske flyene er bygget for å frakte atomvåpen.

PechaKucha:Gjorde flyplassen om til skatepark

Katja Siberg forsøker å få til mye med lite når hun skal markedsføre flyplassen i Helsinki. Da gjelder det å være kreativ.

Tserin (3) funnet etter tre døgn ute i Sibir

I en skog der det kryr av bjørn, ulv og iskalde elvestryk, overlevde den bortkomne tre år gamle Tserin tre døgn før han ble funnet.

Over 160 funnet omkommet etter forlis utenfor Egypt

162 omkomne er hittil brakt i land etter at en båt med flere hundre migranter kantret utenfor den egyptiske havnebyen Rosetta tidligere i uken. Tallet ventes å stige ytterligere.
Til toppen