Russland lover tredagers våpenhvile i Aleppo

FN håper syke og sårede kan evakueres fra Øst-Aleppo fredag, etter at Russland lovet å la våpenhvilen gjelde i 11 timer hver dag i tre dager.

Mener SVs politikk er oppskrift på økte forskjeller i Norge

– Hadde Norge ført en mer liberal innvandringspolitikk, ville forskjellene i samfunnet vært større og vokst raskere, sier Høyres Stefan Heggelund. SV mener det er Høyres politikk som øker forskjellene.

UNICEF: Flere barn enn noen gang flykter over Middelhavet

I løpet av de første ni månedene i 2016 er det kommet flere barn over Middelhavet til Italia enn det gjorde i hele fjor. Og strømmen av flyktninger og migranter fortsetter.

Det er en kjærlighetssorg

Søstrene fra Bærum dro til Syria for utføre jihad. Hjemme sitter faren Sadiq Juma. Han har ikke gitt opp håpet om å få døtrene hjem igjen.

Døtrene hans vil ikke hjem fra IS i Syria

To tenåringssøstre drar til Syria for å kjempe for IS. Der gifter de seg og får barn. Tre år senere lurer faren fremdeles på hvordan det kunne skje.

Trump: Aksepterer valget, «hvis jeg vinner»

Donald Trump spøker nå med at han fullt ut vil akseptere utfallet av presidentvalget «hvis jeg vinner».

"Such a nasty woman" slår tilbake

Under nattens presidentdebatt falt ordene fra Donald Trump mot Hillary Clinton midt under et av hennes innlegg: «Such a nasty woman». Nå slår dette tilbake mot Trump på en annen måte enn han kanskje hadde forestilt seg.

Kopseng etterforskes for flere overgrep

Julio Kopseng (39), som i mai ble dømt til 21 års forvaring for voldtekt av 16 kvinner, etterforskes nå for flere nye overgrep, melder VG.

Veien ut: – Følg oppskriften, så går det bra.

Episode 6: Den 90 dager lange turen er over. Samtidig får vi møte gruppen ett år etterpå. Har alle klart å holde seg rusfrie?

Veien ut: – Nå skulle sønnen min sett meg

Episode 5: Etter flere uker på havet ankommer de Svalbard. Selv om reisen går mot slutten, så innser de at den tøffeste jobben straks er i ferd med å starte.

Veien ut: – Slipp meg, for faen!

Episode 3: Thea og Joachim bestemmer seg for å avbryte turen. Det blir langt mer dramatisk enn de trodde. Advarer mot sterke scener.

Veien ut: – Dere to holder dere unna hverandre!

Episode 2: Thea vokste opp med en far som ruset seg. Veien inn i rusmiljøet var dermed kort. I episode 2 skal en forelskelse vise seg å bli dramatisk og destruktiv.

Trump hudflettes selv av sine egne: - Det er politisk selvmord.

Det at Donald Trump nekter å svare på om han vil godta et valgnederlag, fordømmes også på høyresiden i amerikansk politikk. – Det er politisk selvmord, sier konservativ kommentator.

Ingen streik ved private sykehjem

Åtte timer på overtid ble partene i meklingen for ansatte ved private sykehjem enige. Dermed blir det ingen streik.

Trump nekter å svare på om han godtar valgresultatet

LAS VEGAS/OSLO (Aftenposten): Donald Trump nektet i nattens TV-debatt å svare på om han vil godta valgresultatet. Hillary Clinton sa hun var forferdet og skrekkslagen.

Frp-forslag: La 18-åringer kjøpe sprit

Programkomiteen i Frp går inn for å senke aldersgrensen på sprit til 18 år. I tillegg vil komiteen gjøre alkoholen billigere og mer tilgjengelige for folket.

Politimann og mistenkt påkjørt i Trondheim

En politimann og en mann han sprang etter er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Trondheim. Ingen av dem skal være livstruende skadd.

Brende beskyldes for å undergrave WTO

Utenriksminister Børge Brende (H) beskyldes for å undergrave WTO når han til helgen inviterer til globalt handelsmøte med ministre fra over 20 land i Oslo.

To målinger gir Clinton seieren

Meningsmålinger foretatt av CNN/ORC og Yougov gir Hillary Clinton en klar seier i nattens debatt.

Jobbet i forkledning i ett år for å avsløre Clintons valgkampmetoder

LAS VEGAS (Aftenposten): To ansatte i Hillary Clintons valgkampapparat har måttet trekke seg etter at den kontroversielle aktivisten James O’Keefe (32) publiserte videoer der Clinton-folk omtaler skitne metoder i valgkampen.

Syklist påkjørt i Stavanger

En mannlig syklist i 30-årene er i Stavanger blitt kjørt ned av en sort BMW, som kjørte videre i høy fart.
Til toppen