• FOTO: ILONA NAGY-BAGOLY

Storesøster (13) rører "alle" på sosiale medier

Emilia (13) vil gjøre sommeren til den aller beste for sin kreftsyke lillesøster.

"Jeg har en fantastisk lillesøster på fem år som fikk kreft i januar. Nyhetene ble verre og verre, og etter en lang stund tok legene mot til seg og fortalte oss at hun bare har denne sommeren igjen å leve. Så dette er min sommer. Jeg skal tilbringe sommeren med å få min søsters siste uker til å bli så fantastiske som mulig."

Slik begynte leserinnlegget til 13 år gamle Emilia fra Sogndal som sto på trykk på Aftenpostens debattsider for ungdom, Si;D, i går.

Du kan lese hele innlegget til Emilia på Si;D på nett her

Det rørende innlegget går nå som en farsott på Facebook og Twitter. Rundt 260 har i skrivende stund delt innlegget som er lagt ut på Aftenposten.no.

Mange gir uttrykk for at hverdagslige problemer og klager blir små og ubetydelige når man tenker på at den 13 år gamle jenten bruker sommeren sin til å passe den kreftsyke lillesøsteren, og mange skriver at de blir rørt.

Verdens beste sommerjobb, uten betaling, men en jobb som inkluderer masse lykke, glede og latter

"Aldri har jeg lest en mer meningsfull tekst", skriver en i kommentarfeltet under leserinnlegget.

"For en fantastisk søster du er, og for en fin sommer dere vil med din innstilling!", skriver en annen.

Emilia har også opprettet en blogg der hun forteller om den siste sommeren med søsteren, og legger ut bilder. Du kan lese bloggen her.

"Deprimerende sommer synes du kanskje? Å ta seg av noen før de dør... Ikke hvis du er med denne lille solstrålen. Verdens beste sommerjobb, uten betaling, men en jobb som inkluderer masse lykke, glede og latter"

Les resten av leserinnlegget til Emilia på Si;D

Les også

Siste fra Nyheter

Flere bilder

Faksimile fra Aftenposten 11.07.2012

Siste nytt