Brennmanetene flykter fra varmen

Tallet på brennmaneter i sjøen i sommer har vært langt under normalen. Havforskere tror varme og fralandsvind har skremt manetene på flukt.

- Det var et kaos

Lastebilsjåfør Johannes Rekonius forteller om kaotiske tilstander da han kom tidlig på ulykkesstedet i Namsskogan.

Kommunen oppretter kriseteam

Namsskogan kommune forbereder seg på å ta imot skadde og pårørende etter ulykken.

Alvorlige bussulykker i Norge

Tre personer omkom i ettermiddag i en bussulykke i Namsskogan i Nord-Trøndelag. Her er en oversikt over alvorlige bussulykker i Norge:

PST: Trusselvurderingen er uendret

Selv om politiet trapper ned beredskapen, er PSTs vurdering av terrortrusselen mot Norge uendret.

Ekspert: – Økt fare for at
høyreekstreme tyr til vold

Terrortrusselen kan styrke de høyreekstreme miljøene og øker faren for at enkeltpersoner tyr til vold, sier ekspert på ekstremistiske miljøer, Øyvind Strømmen.

Tre omkom i bussulykke på E6 i Nord-Trøndelag

Tre personer er bekreftet omkommet og én er kritisk skadet etter at en turistbuss kjørte av veien og inn i en fjellvegg på Tornes i Namsskogan i Nord-Trøndelag.

Tre av mannskapet blåste rødt - hurtigbåten måtte bli ved kai

Skipperen og to andre av et mannskap på totalt fem ble i morges pågrepet av politiet i Harstad like før de skulle ta om bord passasjerer på hurtigbåten «Kistefjell» som går mellom Harstad og Tromsø.

Mann funnet død i bil i vannet

En mann ble funnet omkommet i en bil i vannet ved Vassvika i Audnedal i Vest-Agder.

- Det er klart folk ringer når det står en kamel i rundkjøringen

Politiet måtte ut på jakt da en kamel rømte fra Cirkus Arnardo i Stjørdal tirsdag morgen.

Finner tenner fra mennesker i bollene

Tennene har dukket opp i bakverk i Årdal siden 2010. - Uforståelig, sier Trine Hellan, distriktsdirektør i Mattilsynet, som sier de nå vil granske saken.

Mann siktet for drapsforsøk på eks-kona

En kvinne ligger kritisk skadet på Stavanger Universitetssjukehus etter å ha blitt utsatt for omfattende vold. Politiet har siktet hennes tidligere ektemann.

Ingen vet hvem som skal betale for terrorberedskap

Terrorberedskapen den siste uken har kostet flere titalls millioner, men verken politidirektøren eller justisministeren vet hvem som skal betale.

EOS-utvalget vil granske PSTs terroralarm

Siden torsdag i forrige uke har Norge levd i usikkerhet etter at norske sikkerhetsmyndigheter slo terroralarm. Nå vil kontrollutvalget for de hemmelige tjenestene granske saken.

Ny norsk terrorlov forsinket

Lovforslaget som skulle regulere hvordan Forsvaret skal bistå politiet, er blitt liggende hos regjeringen. Arbeiderpartiet kritiserer regjeringen for å somle.

Vil tvinge trygdemottakere til å stå opp

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) vil allerede fra nyttår kreve at alle ledige under 30 år skal i aktivitet. Hvis ikke blir trygdeutbetalingen avkortet, skriver VG.