• Lys ble tent og blomster lagt ned foran det nesten nedbrente huset i herøy, der fire ungdommer omkom. *** Local Caption *** Lys ble tent og blomster lagt ned foran det nesten nedbrente huset i herøy, der fire ungdommer omkom.

    FOTO: ARNFINN MAUREN

- Hele familiens solstråle

Kamilla Grimstad (17) hadde allerede kjøpt inn julegavene da hun omkom i Herøy-brannen på søndag. - Det blir tøft å pakke dem opp, sier pappa Oskar.

Lokalpolitikeren Oskar Grimstad forteller til Sunnmørsposten at han så datteren for siste gang på lørdag. Søndag morgen omkom 17-åringen sammen med tre andre ungdommer i den tragiske brannen i Flusund i Herøy. - Hun var attpåklatten og hele familiens solstråle. Det er smilet vi kommer til å huske henne for, sier Oskar Grimstad til Sunnmørsposten. Familien går nå mot en svært spesiell jul. Under treet kommer gavene fra yngstedatteren til å ligge. - Kamilla hadde allerde kjøpt inn julegavene til venner og familie. De ligger her. Det blir tøft å pakke dem opp, sier Grimstad.

Familien samlet

17-åringens kjæreste, Marius Voldsund (20), omkom også i brannen. Grimstad sier at kjærestene hadde det veldig bra sammen, og at Marius ved flere anledninger hadde bodd sammen med familien. - En tvers gjennom real gutt, sier Grimstad til Sunnmørsposten. Lokalpolitikeren har informert arbeidsgiveren, FrP, at han de neste ukene kommer til å konsentrere seg 100 prosent om familien. - Familien er samlet i denne ufattlige tragedien, og vi har også hatt kontakt med de andre berørte familiene. Vi ønsker nå at fokus blir på alle de som har mistet noen de er glade i, og at lokalsamfunnt slår ring om dem i en vanskelig tid, sier Grimstad. Og legger til: - Utover det ønsker vi mest mulig ro. Det er tunge tider vi står foran, sier Oskar Grimstad.
Kjære leser, nyt aftenposten gratis i hele juli
Bli med nå

Les også:

Les også

Siste fra Innenriks

Siste nytt