• FOTO: METTE BUGGE

    FOTO: Bugge Mette

Slutt mellom Gro Hammerseng og Katja Nyberg

Etter fem år som kjærester har det profilerte håndballparet Gro Hammerseng og Katja Nyberg gått fra hverandre.

Paret flyttet til Larvik på forsommeren, kjøpte seg hus og skal etter planen spille sammen for Larvik. I kveld sendte imidlertid klubben ut en pressemelding der det heter at forholdet mellom de to er over.

- Det har vært en spesiell uke. Et par har funnet sammen, og et annet har gått fra hverandre, sier klubbens daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Aftenposten.no.

- Kom som en overraskelseHan sikter til at A-lagets trener Karl Erik Bøhn og strekspiller Heidi Løke offentliggjorde sitt forhold for få dager siden. Det kom som en overraskelse på mange, selv om ryktene hadde svirret en stund.

Nå er det kjærligheten mellom Hammerseng og Nyberg som har tatt slutt.

- Det er vel slik som skjer på alle arbeidsplasser, sier Bruun Hansen.

- Ikke noe problem å spille sammenHan forteller at damelaget for tiden er på turnering i Tyskland, men at skadede Katja Nyberg er igjen hjemme. Hun måtte også stå over landskampen nylig, der Hammerseng hadde sitt comeback nesten to år etter at hun ville ha en pause.

Bruun Hansen tror at en av spillerne kommer til å fortsette å bo i det nyinnkjøpte huset, mens den andre flytter ut.

- De har begge sagt at det ikke er noe problem å trene og spille sammen. De er gode venner selv om kjærlighetsforholdet er over, opplyser den daglige lederen.

Hammerseng fra Gjøvik og opprinnelig finske Nyberg har de siste årene bodd i Danmark. Hammerseng i syv, Nyberg i fem år. Nå skal de bidra til at Larvik vinner Mesterligaen, som er målet for kommende sesong.

Kjære leser, nyt aftenposten gratis i hele juli
Bli med nå

Les også

Siste fra Sport

Siste nytt