• Gerry og Kate McCann gir ikke opp håpet om å finne sin datter Madeleine.

    FOTO: ANDREW FOX

Har brukt 10 millioner på Madeleine-jakt

- Det er mye penger, men vi setter ingen grense. Et barn har ingen pris, sier mamma Kate McCann.

Les også:

- Vi ønsker å finne henne i live, men hvis hun er død, vil vi vite det.

- Det er mange teorier som tilsier at hun er i live. Det er ingenting i politirapportene som indikerer at det har skjedd noe ille med henne.

Det sier Kate McCann i følge den britiske avisen Daily Mirror. Hun og mannen Gerry McCann avslører at de gjennom fondet Find Madeleine har brukt i 1 million pund, eller i underkant av 10 millioner kroner, i jakten på datteren Madeleine.

Fire år gamle Madeleine McCann forsvant torsdag 3. mai 2007 fra feriekomplekset Oceans Club i Praia da Luz i Algarve-regionen i sørlige Portugal, mens foreldrene, Kate og Gerry McCann spiste middag på en restaurant 50 meter unna.

Temaside: Alt om Madeleine-saken

Tvillingene hjelper

Ifølge Daily Mail forteller de til den portugisiske avisen Expresso at tvillingene Sean og Amelie (3) har hjulpet dem gjennom den vonde tiden.

- Tvillingene er tre og et halvt år og veldig, veldig lykkelige. Det er bare de som gjør livet normalt for oss. For oss personlig vil livet aldri bli normalt igjen, sier Gerry McCann.

Tror noen vet noe

Foreldrene gir ikke opp håpet om å finne datteren for noen pris.

- Det trenger bare å dreie seg om at èn person tar den telefonen vi håper sånn på. Vi vet at hun ble bortført, og vi tror noen vet eller mistenker noe, sier Kate McCann til Daily Mirror.

Les også:

Les også

Siste fra Verden

Flere bilder

Madeleine McCann var fire år da hun forsvant fra en ferieleilighet i Portugal. FOTO: AP

Siste nytt