Sirkusartist til sykehus
- støvsuget penisen

Den britiske sirkusdvergen Dan Blackner ble mandag kjørt til sykehus - med penisen sin limt fast til en støvsuger.

- Det er det flauste øyeblikket i livet mitt. Da jeg ble kjørt inn i et fullpakket akuttmottak med en støvsuger sugd fast til tissen min, ønsket jeg bare å synke i jorden, sier sirkusdvergen Dan Blackner til britiske The Sun.

Superlim

- Heldigvis så sykepleierne meg raskt, og ydmykelsen ble i hvert fall kortvarig, sier han med en god porsjon selvironi. Ulykken skjedde da sirkusartisten, kjent som "Captain Dan the Demon Dwarf", trente på et nytt triks, der han skulle frakte støvsugeren over manesjen ved hjelp av kjønnorganet sitt. Han oppdaget at det hadde kommet en sprekk i støvsugeren - og fant det lurt å reparere den ved hjelp av superlim. Etter å ha tørket i 20 sekunder - i stedet for de forskrevne 20 minuttene - fortsatt Blackner å trene. Dermed ble de edle deler limt til støvsugeren.

- Bisarr ulykke

Det hjalp ikke enn hvor mye han prøvde å hale og dra i støvsugeren. Den satt bom fast. - Det var alt for vondt å prøve å dra den av, og jeg var livredd for at hele utstyret ble revet av dersom jeg dro for hardt. Bare tanken fikk meg til å kaldsvette, sier han. Etter en times tid på sykehuset klarte omsider helsepersonellet å få adskilt mannen og støvsugeren. Manageren til Dan var med på sykehuset, og sier det heller delikate problemet: - Det er en av de mest bisarre ulykkene jeg har sett. Og jeg jobber med et freakshow, sier manageren Dr. Haze.

Les også

Siste fra Verden

Siste nytt