• De to arresterte er Alvin Lee Watts (32) (t.h) og Jacob Carl England (19).

    FOTO: REUTERS/Tulsa County Sheriff's Office/Handout

Tror hevnmotiv kan ligge bak skyting

En av de pågrepne etter drapene i Tulsa skrev på Facebook kort tid før fem personer ble skutt.

To menn ble søndag arrestert for fredagens skyting i delstaten Oklahoma, der tre personer ble drept og to skadet. Alle ofrene var svarte, og politiet mistenker nå at det ligger et henvmotiv bak skytingen, skriver CNN.

Mulig hevn

Torsdag skrev en av de pågrepne, Jake England (19), i en statusoppdatering på Facebook at faren hans ble drept nøyaktig to år tidligere, og at han beskyldte en svart mann for å stå bak drapet. England skrev samtidig at drapet på faren hadde gjort ham gal, melder NTB.

Politiet opplyser at det er for tidlig å trekke konklusjoner, men mener det er en klar sammenheng mellom det England skrev på Facebook og fredagens hendelser. De bekrefter samtidig at 19-åringens far ble skutt i brystet av en mann som prøvde å bryte seg inn i datterens leilighet.

England og Alvin Watts (32) ble begge pågrepet i nærheten av førstnevntes bolig søndag.

Tilfeldige ofre

De fem personene som ble skutt fredag skal ha vært tilfeldige ofre.

De drepte er identifisert som Dannaer Fields (49), Bobby Clarck (54) og William Allen (31). Det første offeret, Dannaer Fields, ble funnet rundt klokken 01 lokal tid. Ytterligere to skuddofre ble funnet av politiet tre minutter senere, men disse overlevde.

Omtrent kl. 01.50 fant politiet Bobby Clark (54) skutt og drept like i nærheten. Klokken  08.30 ble det tredje drapsofferet, William Allen (31), funnet.

Politisjef Walter Evans i Tulsa omtaler drapene som den mest avskyelige forbrytelsen i hans 23 år i politiet.

 

Les også:

Les også

Siste fra Verden

Siste nytt