Obama-løft førte til Pizza-boikott

«Vi spiser ikke hos menn som jubler over sosialist-diktatorer"

Den republikanske pizzaeieren i Florida, som søndag ble så glad da president Barack Obama avla hans restaurant et overraskende besøk at han løftet ham høyt opp i luften, opplever nå payback-time fra sine partifeller. De føler seg forrådt av hans følelsesutbrudd.

Og Rebublikanerne nøler ikke med å straffe ham med effektiv skitkasting på nettstedet Yelp, som anmelder restauranter, blant annet den aktuelleThe Big Apple Pizza & Pasta, som vanligvis får 5-tjerners-kommentarer fra sitt publikum.

Aggressive kommentarer

 Noen av de de rykende ferske 1-stjerners kommentarene som er lagt ut er svært aggressive og på mange måter symptomatiske for splittelsen i det amerikanske folk i disse valgkamptider.

En av "anmelderne" understreker at de aldri kunne tenke seg å spise på et sted som støtter presidentens sosiale program og fullstendige mangel på respekt for den amerikanske Konstitusjonen.

Video

Bamseklem endte med presidentløft

President Barack Obama fikk seg en aldri så liten overraskelse da han besøkte en pizza-restaurant på valgturneen søndag.

 

Angrer ingenting

Men toppen, eller bunnen om man vil, ble nådd av "anmelderen" som mente at man ikke kunne stole på noen så ignorante at de jubler og løfter en sosialist diktator i været.

Så langt har ingen republikanere kommentert at Obama kanskje så litt hjelpeløs ut og muligens kunne oppfattes som en lettvekter, der han svevde i luften med fektende armer og ben i bamsegrepeet til Scott van Duzer.

- Jeg angrer ikke et øyeblikk, sier den hjertelige pizzaverten Scott van Duzer til Buenosairesherald.com. Den registrerte republikaneren stemte på Obama for fire år siden, viser det seg, men selv om han altså har mistet troen på Obama som president, ble den storsinnede amerikaneren bokstavelig talt kjempeglad for å få presidenten på besøk.

Og det er ingen fare for pizza-restauranten. En flom av Obama-tilhengere har også gåttt inn på nettsiden og gitt restauranten sine 5 stjerner. I tillegg er Florida-spisestedet, som så langt har 5 anmeldelser fra norske gjester, blitt verdensberømt for sin hjertelige vekomst. Kanskje pizzaen er god også.

 

Les også

Siste fra Verden

Siste nytt