okonomi

Forskere mener budsjettkameratene pynter på klimatallene

«Tidenes grønneste budsjett» gir bare en fjerdedel av utslippskuttene som årlig må til for å nå klimamålene, ifølge beregninger Cicero har gjort.
okonomi

Må ty til taxi for å levere lørdagsavisene

Kvikkas' underleverandør Norpost tyr til drosje for å levere lørdagsavisene ved tre steder i Norge. Norpost-sjefen innrømmer at de har vært for dårlig forberedt.
okonomi

Dieselbiler skal forbys i fire storbyer innen 2025

Paris, Mexico by, Madrid og Aten innfører forbud mot dieselbiler for å forbedre luftkvaliteten. Verden over er 3 millioner dødsfall hvert år koblet til dårlig luftkvalitet, ifølge WHO.
okonomi

Tidligere Yara-topp Thorleif Enger frikjennes for korrupsjon

Tidligere Yara-sjef Thorleif Enger og to tidligere direktører i selskapet er frifunnet for anklager om grov korrupsjon. Selskapets tidligere juridiske direktør ble dømt.
okonomi

SSB tror oljenedturen nærmer seg slutten

Økonomene i Statistisk sentralbyrå ser lysere på fremtiden, og de tror at veksten i norsk økonomi vil ta seg opp.
okonomi

Vil stramme inn lånepraksis

Finanstilsynet er bekymret over den sterke veksten i forbrukslån og voksende gjeldsbyrde i husholdningene.
okonomi

Her går Rema til topps, men der er ikke i norge

Den norske butikkjeden Rema 1000 fyker til topps i en rykende fersk kåring over de best likte dagligvarekjedene i Danmark. Nordmennene blir premiert for stort utvalg og lave priser.
okonomi

Skal det være en huggormfisk til middag?

Disse merkelige fiskene lever på mer enn 200 meters dyp. De kan bli en stor ressurs i fremtiden, både som menneskeføde og fôr til oppdrett.
okonomi

Mannlige ledere tjener mer enn kvinnelige - og forskjellen øker

Kvinnelige ledere tjener tre fjerdedeler av de mannlige ledernes gjennomsnittslønn, og forskjellene øker. – En urovekkende utvikling, sier administrerende direktør i Telenor, Berit Svendsen.
Til toppen