• Idar Kreutzer takker for seg etter 12 år som konsernsjef i Storebrand.

    FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN/NTB SCANPIX

Storebrand-sjefen går av

Idar Kreutzer skal lede Finansnæringens hovedorganisasjon etter at Arne Hyttnes (62) pensjonerer seg fra stillingen som administrerende direktør.

–Vi er meget fornøyde med at Idar Kreutzer har takket ja til å lede FNO. Arbeidet med å sikre gode og forutsigbare rammebetingelser for finansnæringen er meget viktig for både medlemmene våre og for norsk økonomi for øvrig. Idars erfaring på dette området vil komme hele næringen til gode, sier Helge Leiro Baastad, styreleder i Finansnæringens hovedorganisasjon i en pressemelding.

Kreutzer har vært ansatt i Storebrand siden 1992, de siste 12 årene som konsernsjef.

Han fratrer som konsernsjef i Storebrand 1. juni i år, og overtar som administrerende direktør i FNO 1. september.

- Det er spesielt å slutte i Storebrand etter så mange år. Jeg har satt stor pris på godt samarbeid med dyktige kollegaer i selskapet. Storebrand er en kundeorientert og dynamisk kunnskapsbedrift, med sterke posisjoner i viktige vekstmarkeder, sier Kreutzer i en børsmelding.

Odd Arild Grefstad konstitueres som konsernsjef i Storebrand fra samme dato. Idar Kreutzer står til disposisjon for Storebrand inntil han tiltrer stillingen i FNO 1. september 2012. Arbeidet med å ansette ny leder igangsette sumiddelbart.

Kjære leser, nyt aftenposten gratis i hele juli
Bli med nå

Les også

Siste fra Økonomi

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.
Debatten vil bli moderert i ettertid.

Mest lest økonomi