Verden

John McCain: Putin er en større trussel enn IS

Russlands president Vladimir Putin er en større trussel mot verden enn IS er, og president Trump gjør meg nervøs, sier senator og republikaner John McCain.
Verden

Nord-Korea: Oppskytingen var vellykket

Nord-Korea bekrefter at det var et ballistisk missil som ble skutt opp mandag og omtaler testen som vellykket. Leder Kim Jong-un skal ha fulgt med på testen.
Verden

Ung mann pågrepet etter Manchester-angrepet

Britisk politi har gått til nok en pågripelse i kjølvannet av terrorangrepet i Manchester for en uke siden. En 23 år gammel mann er pågrepet sør i landet.
Verden

Demokratene vil ha Kushners sikkerhetsklarering vurdert

Demokrater mener at sikkerhetsklareringen til Donald Trumps svigersønn må revurderes etter at han skal ha forsøkt å etablere en hemmelig bakkanal til Moskva.
Verden

Politiet: 19-åring pågrepet i Manchester

En 19-åring er pågrepet i forbindelse med angrepet i Manchester, opplyser politiet, få timer etter at en 25-åring ble satt bak lås og slå.
Verden

Manchester ute og løper i trass

40.000 løpere og titusener av tilskuere fyller gatene i Manchester i dag – seks døgn etter terrorbomben som tok 22 liv.
Verden

Gregg Allman er død

Vokalisten og keyboardisten Gregg Allman er død. Han regnes som en av sørstatsrockens pionerer og var en av grunnleggerne av The Allman Brothers Band.
Verden

Merkel misfornøyd med mangel på klimaenighet i G7

Angela Merkel er ikke fornøyd med at G7 ikke kom til enighet om en erklæring om klimatiltak. «Ekstremt problematisk», sier den tyske kansleren.
Verden

Hillary Clinton med stikk til Trump

Hillary Clinton nevnte ikke valgkamprival Donald Trump ved navn, men kom med flere spark i en tale til avgangsstudentene ved høyskolen der hun selv gikk.
Verden

Raseri kan ha vært motivet, mener familiemedlemmer

Salman Abedi skal ha vært opprørt over det han opplevde som urettferdig behandling av muslimer i Storbritannia. - Raseri er hovedgrunnen til bombeeksplosjonen, sier et kvinnelig familiemedlem, ifølge nyhetsbyrået AP.
Verden

Vaksineskeptikere kan måtte betale dyrt

Foreldre i Tyskland som ikke drar på vaksine-konsultasjon med barnet sitt, kan snart måtte betale opptil 2500 euro.
Verden

Minst 28 drept i bussmassakre mot kristne i Egypt

Minst 28 personer ble drept da maskerte personer skjøt mot en buss med kristne i Egypt fredag, opplyser egyptiske tjenestemenn. Mange av ofrene skal være barn.
Verden

Ny terrorpågripelse i Manchester

En stor del av nettverket bak terrorangrepet i Manchester er nå tatt, mener britisk politi. En 44-åring ble pågrepet fredag kveld.
Verden

Avis: Trumps svigersønn i FBIs Russland-søkelys

I granskingen av mulig russisk innblanding i det amerikanske valget, retter FBI nå søkelys mot presidentens svigersønn Jared Kushner, ifølge The Washington Post.
Verden

Ny pågripelse i Manchester

Politiet i Manchester har pågrepet ytterligere en mann etter mandagens angrep. 75 av de skadede er fortsatt innlagt på sykehus.
Verden

Angrep journalist - vant valg i USA

Republikaneren Greg Gianforte, som tidligere i uken gikk til angrep på en journalist fra The Guardian, er valgt inn i Representantenes hus i den amerikanske Kongressen.
Til toppen