Verden

Mann pågrepet i forbindelse med bombeangrepet i Manchester

Politiet i Manchester har pågrepet en 23 år gammel mann i forbindelse med bombeangrepet i byen. Samtidig tar IS på seg skylden for angrepet.
Verden

Trump lover palestinerne å skape fred

USAs president Donald Trump sier han skal gjøre alt han kan for å hjelpe palestinerne og Israel med å oppnå fred.
Verden

Hundrevis drept i terrorangrep på europeisk jord de siste to årene

Politiet opplyser at de anser eksplosjonen i Manchester som en terrorhandling. Det vil isåfall bli den siste av en lang rekke terrorangrep som har rystet Europa de siste to årene.
Verden

Ariana Grande: – Jeg er veldig, veldig lei meg

Ariana Grande uttrykker sorg over tragedien som rammet Manchester-konserten hennes. Artistkolleger fra hele verden sender sine støtteerklæringer.
Verden

Nordmenn kom seg ut av Manchester Arena

Norske Jan Morten Haukefær (37) og stedatteren løp for livet ut av Manchester Arena og kom seg i sikkerhet etter et antatt selvmordsangrep sent mandag kveld.
Verden

Hemmelig notat: Vil innføre euro i alle EU-land etter Brexit

Lekkasjer fra et møte i EU tyder på at EU-kommisjonen vil innføre euro i alle de resterende 27 medlemslandene innen 2025, men kommisjonen har senere tonet lekkasjene ned.
Verden

Dette er verdens 10 rikeste kvinner

Listen over verdens rikeste kvinner i 2017 toppes av en skjønnhetsdronning, god for nesten 400 milliarder kroner.
Verden

Derfor klatrer «alle» i Mount Everest nå

23. mai ligger vanligvis midt i perioden med best vær og minst vind i Mount Everest. Men hvert eneste år siden 1977 har noen omkommet i forsøket på å nå toppen.
Verden

Flere døde på Mount Everest

En 54 år gammel mann fra Australia døde i en ulykke på Mount Everest søndag. Samme dag omkom en amerikaner og en slovak på fjellet.
Verden

WHO anklages for råflotte reisevaner

Verdens helseorganisasjon (WHO) anklages for å bruke mer på luksusreiser og dyre hotellrom, enn på å bekjempe aids, malaria og tuberkulose.  
Verden

Syrisk TV: Assads styrker har gjenerobret Homs

Syriske regjeringsstyrker hevder at all væpnet motstand nå er nedkjempet i landets tredje største by Homs, der opprøret mot president Bashar al-Assad startet.  
Verden

Bekymret for Trumps manglende Midtøsten kunnskap

Midtøsten-ekspert mener Donald Trumps støtte til et radikalt regime som Saudi-Arabia sender motstridende signaler, mens en USA-ekspert oppsummerer Trumps tale som en «god dag på jobben».
Verden

Tusener av spanjoler protesterer mot Rajoy

Flere tusen spanjoler samlet seg lørdag i sentrum av Madrid til støtte for et mistillitsforslag mot regjeringen til statsminister Mariano Rajoy.
Verden

Lokale medier: - Norske soldater er inne i Syria

Lokale medier melder at norske soldater har gått inn i Syria fra den irakiske Anbar-provinsen. Forsvarsdepartementet verken bekrefter eller avkrefter påstanden.
Verden

Dette er Irans gjenvalgte president Hassan Rouhani

Hassan Rouhani har allerede lyktes med å bedre forholdet til USA. Nå må han ta tak i kvinners interesser, samt strekke ut en hånd til kurderne, mener Iran-ekspert.
Verden

1800 pilegrimer innesperret etter jordskred i India

Rundt 1800 personer, flesteparten av dem pilegrimer, ble innesperret da et jordskred fredag rammet en vei nær et hindutempel i Uttarakhand nord i India.
Verden

35 drept i selvmordsangrep i Irak

35 personer er drept i selvmordsangrep i Bagdad og nær oljebyen Basra i Sør-Irak, opplyser irakiske myndigheter.
Til toppen