Veteraner fra nasjonalgarden har hørt mange beskyldninger denne uken. Tirsdag var det president Bush som talte til gruppen, og da ble Kerry kritisert for å ha endret standpunkt om Irak-krigen. — Karen jeg stiller til valg mot har hatt omtrent åtte standpunkter om Irak, sa Bush om Kerry.

Svarte på angrepet

Torsdag slo Kerry tilbake mot Bush, da han talte til veteranene fra nasjonalgarden, melder nyhetsbyrået The Associated Press.

  • Presidenten sto nøyaktig der jeg nå står og han erkjente ikke en gang at mer enn 1000 menn og kvinner har mistet sine liv i Irak. Han fortalte dere ikke at for hver dag som går så ser vi mer kaos, mer vold, flere drap på tilfeldige personer, sa Kerry i sin tale til National Guard Association of the United States. - Dere fortjener en president som ikke leker politikk med den nasjonale sikkerheten, som ikke vil ignorere etterretningen mens han lever i en fantasiverden (...), og som vil gi det amerikanske folk sannheten om utfordingen som våre tapre menn og kvinner møter ved frontlinjene.

La ut Kerry-dokumentar

Republican National Committee svarte torsdag på Kerrys utsagn med å legge ut en videodokumentar på sine nettsider som omhandler det republikkanerne mener er Kerrys mange standpunkter om Irak. Hele siden ble rensket for alt annet i to og en halv time for at filmen skulle kunne vises. Presidentvalget er 2. november. I en meningsmåling fra Rasmussen Reports leder Bush med 49 prosent mot Kerrys 45 prosent.

<b>Ny rådgiver.</b> Mike McCurry er ansatt som ny seniorrådgiver for John Kerry, og her introduserer han seg for pressefolk på vei til Las Vegas torsdag. McCurry var Bill Clintons pressetalsmann.
BRIAN SNYDER/REUTERS